Здравейте,
От няколко дни се мъча с един гаден проблем. Имам Thinkpad A31 2652 КХG модел, който идва с Windows XP Professional, има си Preload възможност - един вид имидж на уиндоуса със всичките му драйвери за него специфично. Всичко много хубаво .. докато преди няколко дни реших да му инсталирам Windows 2003 server... изтрих аз системния партишън и буутнах от цд-то с 2003 сървъра... инсталацията мина прекрасно всичко точно.. пуснах една програма за ъпдейт и намиране на неговите си драйвери - всичко е точно ... и по едно време гледам на сайта на IBM има нови BIOS и още един специфичен ъпдеити за лаптопа ... свалих си ги, пуснах ги .. но нищо не стана, вместо при буут да се зареди флаш програмата нищо не става и си зарежда уиндоуса.. мислих, мислих и реших да пусна Preload-a, но нови 20 ... нямаше я възможността т.е. при буут дава три избора F1 - за сетъпа F11 - за IBM Product Recovery - Оттам се пуска Preloada и F12 - избор на буут девайс. Буутвам и гледам няма го избора с F11 ... мъчих, търсих по сайта им .. правих някакви магии да се Restore-не тази програма, но единственото до което стигнах бе да изкарва при буут съобщение "Press F11 to enter in IBM Product Recovery program", но нищо не става като натиснеш F11... на сайта има някакви repair и restore флопи дискове .. но аз нямам флопи драйв, само DVD-ROM .. опитвах се да буутвам със CD на което има имидж от това repair и restore флопи диск но без успех като тръгне да зарежда дава грешка за А: т.е. флопито което го няма?! просто останах без идеи... а бих искал да мога да си ъпдейтвам биоса.. и да ползвам Preload възможностите отново ..
Това ми е проблема вие сте на ход.
Благодаря предварително.