Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 20
Like Tree6Одобрявам

Търся софтуер за ресторант

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
 1. Novice
  Тук е от
  May 2005
  Мнения
  3
  #1

  Търся софтуер за ресторант

  Търся софтуер за ресторант който да управлява касов апарат елка микро 03 и да отнема от склада продуктите от които се правят ястията и питиетата. Чух за http://emsi-bg.com/produkti/soft.htm и http://dolphin-3.bg/productcatalogue..._sw.php?id=238 ако някой ги е ползвал, нека си каже мнението.

 2.  
 3. Senior Member Аватара на ru-boy
  Тук е от
  Jan 2000
  Мнения
  4,531
  #2

  Търся софтуер за ресторант

  Microinvest Коктейл: Професионална система за управление на ресторант, магазин или заведение. Притежава вградена връзка с касов апарат и баркод четец. Програмата е проектирана за работа с огромни номенклатури от стоки в реално време. Система от пароли и нива на достъп гарантират сигурна защита на данните, без ограничаване на функционалните възможности. Бързо и лесно инсталиране, съвместимост с всички видове принтери. Специализираните модули "Ресторант" и "Търговски обект" покриват всички необходими изисквания за този клас системи.

  http://www.microinvest.net/cocktail.php
  jhoro одобрява това.

 4. Senior Member
  Тук е от
  Dec 2003
  Мнения
  2,039
  #3

  Търся софтуер за ресторант

  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Търся софтуер за ресторант който да управлява касов апарат елка микро 03 и да отнема от склада продуктите от които се правят ястията и питиетата. Чух за http://emsi-bg.com/produkti/soft.htm и http://dolphin-3.bg/productcatalogue..._sw.php?id=238 ако някой ги е ползвал, нека си каже мнението.  <div align="right">Originally posted by stanislawborisow*-*13/05/2005*:* 02:15:56</div id="right">

  </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

  Случайно погледнах в брошутата ма "Метро"05.05 до 01.06.2005г. за хотел и ресторанти и на стр.24 попаднах на 1 оферта която може да те заинтересува :Касово място "Детелина Лайт" включва

  РС +15" TFT монитор

  Софтуер Детелина Лайт" / на диска виждма, че е написано РОS за магазини и ресторанти

  Касов апарат А800S с инртерфейс

  Метален сейт

  Лазерен баркод четец Pulsar MS 6220 /KbW  Цена 1559 лв без ДДС

  МОже да те заинтересува софтуера по специално

 5. Member
  Тук е от
  Sep 2003
  Мнения
  771
  #4

  Търся софтуер за ресторант

  @Ru-boy - лошото е че "вградената" връзка за касов апарат извъобще не е вградена, а се продава отделно. Трябва да се инсталира т.н. "касов сървър" за да работи с касата. Но иначе програмата става. При опит да се използват пълните и възможности обаче се оказа че - няма начин. След няколкоседмични експерименти се разбра, че в ресторант е неприложима, дефакто никой няма нужда от нея, изнервя хората ( персонала ) и поради свободията на повечето ресторантски шефове ( поради положението си първи те не спазват правилата ) само създава конфликти. Бих могъл да ти разкажа историята, но е прекалено дълга.

 6. Junior Member
  Тук е от
  Apr 2005
  Мнения
  92
  #5

  Търся софтуер за ресторант

  Привет!

  Виж това: http://www.triniti-soft.com/

  Имам известен опит

 7.  
 8. Member
  Тук е от
  Nov 2001
  Мнения
  957
  #6

  Търся софтуер за ресторант

  @skynet:

  Позволявам си да ти възразя. Микроинвест Коктейл работи без проблеми в ресторанти и други заведения, вкл. с ЕКа и фискални принтери.

  Според личното ми мненеие всяка програма за складово стопанство изисква желязна дисциплина при използването и особено от страна на шефовете, които много добре трябва да са обмислили организацията на обекта си.
  jhoro одобрява това.

 9. Member
  Тук е от
  Sep 2003
  Мнения
  771
  #7

  Търся софтуер за ресторант

  @stekyman - разбира се че можеш да възразиш :-)) Аз никъде не съм казал, че Коктейла не работи, просто е неприложим в 90% от заведенията и ресторантите, точно защото липсва дисциплина. А виж...дисциплина не можеш да си инсталираш за съжаление...а за другото - я ми вържи Коктейла за който и да е касов апарат без касов сървър и ще ти кажа брао...така че добави 38 лева към цената на програмата...нещо което първоначално не става ясно от сайта на Микроинвест.

 10. Senior Member Аватара на Wise
  Тук е от
  Oct 2004
  Мнения
  3,084
  #8

  Търся софтуер за ресторант

  В Сливен има една фирма SELT те правиха тук на доста

  от ресторантите (включително) на Лечков май.

  Имат рецептурник и не знам още какви модули.

  Ако те интересува мога в понеделник да ги питам

  или дай мейл да ти пишат нещо

 11. Novice
  Тук е от
  May 2005
  Мнения
  3
  #9

  Търся софтуер за ресторант

  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Ru-boy - лошото е че "вградената" връзка за касов апарат извъобще не е вградена, а се продава отделно. Трябва да се инсталира т.н. "касов сървър" за да работи с касата. Но иначе програмата става. При опит да се използват пълните и възможности обаче се оказа че - няма начин. След няколкоседмични експерименти се разбра, че в ресторант е неприложима, дефакто никой няма нужда от нея, изнервя хората ( персонала ) и поради свободията на повечето ресторантски шефове ( поради положението си първи те не спазват правилата ) само създава конфликти. Бих могъл да ти разкажа историята, но е прекалено дълга.  <div align="right">Originally posted by skynet*-*13/05/2005*:* 12:35:56</div id="right">

  </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">  Ako nameri6 vreme, 6te mi e interesno da razkazhe6 istoriata si.

 12. Member
  Тук е от
  Oct 2004
  Мнения
  367
  #10

  Търся софтуер за ресторант

  Не бих препоръчал коктейла. А иначе разнообразието на пазара трябва да е голямо. Като гледам линковете които си дал вероятно си от Варна. Почти всички по-големи заведения във Варна използват софтуер на "Перфект инженеринг". Работи под ДОС, но е железен и има всичко необходимо за една такава програма. Може да имат и версия под Windows, но трябва да провериш. Друга фирма която можеш да потърсиш е Елтрейд, щом става въпрос за каса на Оргтехника.  //ЕДИТ

  А най-добре се консултирай с фирмата, която обслужва касовия апарат. Сервизните техници са на ясно какво има на пазара като софтуер, както и всички възможности на софтуера

 13. Junior Member
  Тук е от
  Nov 2003
  Мнения
  38
  #11

  Търся софтуер за ресторант

  @Cvetanov: Човека иска да му се препоръча програма, а не да не му се препоръча. Като не препоръчваш нещо поне се аргументирай. И само не ми хвали "железните" програми под ДОС. Смех... [:D]  Баси 2005 година сме все пак, Microsoft си спряха Win 98 support, a ние тука хвалиме ДОС-а. И мене ме е хващала носталгията, ама нека вървим напред все пак! И не се обиждай - нищо лично, просто мнение...  Иначе според мен Коктейла върши добра работа за ресторант по мои наблюдения.

 14. Member
  Тук е от
  Oct 2004
  Мнения
  367
  #12

  Търся софтуер за ресторант

  @Outlook

  над 50 процента от големите заведения във варна използват програмата която съм споменал и това не е случайно. при подобен софтуер шарените бутони не са най-важното нещо. коктейла не харесвам защото съм имал проблеми при комуникацията с касата. има и други неща поради които страня от него. Мога да ти обясня на дълго и широко защо как и кое, но не мисля че е необходимо. човекът пита казах си мнението. а опит с тези неща имам. това е  софтуера който е препоръчал хард предполагам също ще върши работа като гледам кой му е дистрибутор за Варна.

 15. Junior Member
  Тук е от
  Nov 2003
  Мнения
  38
  #13

  Търся софтуер за ресторант

  Малко "off topic", нека ме извини автора на темата.  @Cvetanov:

  Аз не говоря за "шарени бутони", а за принципи. Нека не водим спор дали е по-добра програма под DOS или Windows за ресторант, а и за каквото и да е друго, защото мисля, че и двамата знаем правилния отговор. Иначе най-големите софтуерни компании все още щяха да правят бази данни за DOS (представям си какви "екстри" щеше да има новия SQL Server - Yukon за DOS! ). А и не смятам, че е правилно човек да се води от това дали в някой конкретен град 50% ползват ДОС програми или не на конкретна фирма. В случая за Варна може би си прав, но като цяло мисля че не си (освен ако не ползваш в момента browser под DOS, тогава ще призная, че си прав! [:D]).

 16. Member
  Тук е от
  Oct 2004
  Мнения
  367
  #14

  Търся софтуер за ресторант

  @Outlook

  не смятам че познаваш достатъчно материята, но нямам намерение тук да обяснявам и споря  жив и здрав

 17.  
 18. Senior Member Аватара на Wise
  Тук е от
  Oct 2004
  Мнения
  3,084
  #15

  Търся софтуер за ресторант

  От моите наблюдения и скромен опит подкрепям мнението на @Cvetanov.

  Когато NASA изстрелят совалка с WINхх на борда ще се влюбя в Бил.....

  А сериозно - и в Сливен програмата беше под ДОС и после я правиха за WINхх.

  Не е важно какви красотии има, а как работи - надеждност и функционалност.

  Ако някой ми каже, че продава универсална счетоводна програма, ами ще му се изсмея..................

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

 1. Препоръчайте китайски ресторант във Варна.
  От estqwerty във форум Дъра-Бъра
  Отговори: 5
  Последно: 03-06-14, 07:48
 2. Търся софтуер.
  От elmarr във форум Телевизори
  Отговори: 2
  Последно: 08-05-12, 15:28
 3. Търся софтуер...
  От Caesar във форум Общ - софтуер
  Отговори: 5
  Последно: 09-01-07, 10:37
 4. Търся софтуер за UPS
  От sikfx във форум Общ - софтуер
  Отговори: 0
  Последно: 24-01-06, 20:46
 5. търся софтуер за ресторант
  От div4o999 във форум Общ - софтуер
  Отговори: 1
  Последно: 09-01-05, 03:41
SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе