в Mozilla имаше едно бутонче вляво на табовете с което се отваряше нов таб. съществува ли начин и във Firefox да се появи такова бутонче
в Mozilla имаше едно бутонче вляво на табовете с което се отваряше нов таб. съществува ли начин и във Firefox да се появи такова бутонче
Съществува, да. Не си спомням по default как са нещата, но с extension за настройки на табовете си го изкарваш това бутонче да стои в ляво на табовете. Ако искаш винаги да е там, трябва май си активираш лентата с табовете да е активна дори когато само един е отворен. На теб по-удобно ли ти е с бутон, аз щракам CTRL+T за нов таб, къде къде по лентяйско е. [:D]
Десен бутон горе в полето за менютата и Customize.
Там си има бутон за нов таб. Завлачваш го до другите бутони и с това се приключва тази мъка.
Да, съществува.
http://216.55.161.203/theonekea/tabp...refs_1.2.5.xpi
Дабъл клик върху лентата с табовете върши същата работа. А иначе опцията която търсиш се намира в Тools>Оptions>Tabbed browsing>User Interface.
благодаря на всички за отговорите
вече си имам бутонче [:D]
//ЕДИТ
една молба към по-старите потребители на Firefox
споделете за други полезни extension
<font color="blue">--- offtopic joke ---</font id="blue">
Ще видиш ти едни стари.
Ru-boy е пенсионер, ние това много добре го знаем, но за останалите ...
[]
<font color="blue">--- offtopic joke ---</font id="blue">
То това за extension-ите е доста интересна тема, трябва да я разчепкаме в нова такава и да споделим опита си. Аз лично ползвам 10-тина extensions, но има доста, които не съм разучил.
Ще направя такава нарочна, но накрая на тази имам един въпрос, който ме мъчи.
Аз ли нещо не разбрах въпроса?
Защо е нужно инсталиране на нов extention за нещо, което се прави с вградената възможност на Firefox.
Да кажем, както бутона за нов tab.
Или този extention е за бутон, точно на това място, вероятно за потребители, които са свикнали да кажем с интерфейса на Mozilla?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще направя такава нарочна, но накрая на тази имам един въпрос, който ме мъчи.
Аз ли нещо не разбрах въпроса?
Защо е нужно инсталиране на нов extention за нещо, което се прави с вградената възможност на Firefox.
Да кажем, както бутона за нов tab.
Или този extention е за бутон, точно на това място, вероятно за потребители, които са свикнали да кажем с интерфейса на Mozilla?
<div align="right">Originally posted by Malone - 14/05/2005 : 14:56:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
правилно си разбрал поне по отношение на мен
пробвах с бутона който ти ми каза но не е на същото място
като тръгна да отварям нов таб мишката ми автоматично почва да цъка по най-лявата част на най-левия таб. [] с extention вече е друго нещо[][^]