Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем с Corel и Flash...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

Имам следния проблем ...

Имам една рисунка направена на корел. Всичко е изцяло векторно.

Искам тази рисунка да я преместя или импортна във флаш но не става. Когато се опитам да копирам всичко от корела и да го пейстна във флаш компа ми забива или се лагва всичко и когато се пастне всичко се омазва по картинката.

Пробвах всички формати и пак не става. Когато импортвам картинката тя или става черно - бяло омазана или изобщо не се появява. Корела ми е 11 , а флаша мх 2004.

Имате ли идея защо не става и как може да се импортва тази векторна картинка във флаш и да се вижда като хората?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Няма причини да не става...С корел 12 и флаш мх2004 копирането и пействането става безпогрешно...

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

От File-->Import-->Import to Librari, картината в какъвто пожелаеш формат, тука ограниченията относно форматите са малко, тя ще ти се появи в библиотеката (Librari), хващаш я с мишката и я изтегляш на сцената.Препоръчително е всички (Bitmap) изображения да се на отделен слой, понеже при големи проекти понякога става объркване.Кликайки после върху картината(Bitmapa), от кутията (Prorerty), може да я променяш.

Успех.

5. Member
    Тук е от
    May 2002

Ами как да ви кажа не иска да импортва този вектор във флаш и това е. Когато го импортна някой от детайлите просто изчезват и се получата една яка мазаница.

Незнам защо така се получава. Пробвах и с корел 12 и пак така.

Някаква идея ?

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Така се прави?Явно причината е някъде при теб.Има и друг начин за импортване.File-->Import, направо импортваш на сцената.Това са начините за импортване на Bitmap-и, и тука няма никакво значение за процеса (Импортване) дали е растерна или векторна графика.

п.п

Търси проблема при теб.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Creator използваш някой ефект на Corel който не може да се export-не. Принтирай всичко към Device Independent PS. После го импортирай в Corel. После го Export към SWF.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2002

Значи. Пробвах и така. Експортнах го във swf. Обаче като го импортна във флаш пак се прецаква. Ето вижте сами

http://pocko.photoshopbg.com/

Първата картинка е от swf - то, което съм експортнал във корел.

Втората е вече когато съм го експортнал и с някой друг бутон по нея.

Вижте каква е разликата и ми кажете може ли това нещо да се оправи ?

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Ако съм разбрал, имаш картина 1(първата която си показал), тя е в някакъв формат (в случая JPEG) и скаш да я импортнеш във Flash и да правиш после нещо върху нея.Ако е така би трябвало да няма проблеми по двата споменати от мен начина , трябва само да я намалиш за да се поберя на сцена (600x400 примерно).Въпреки че Flash използва просто цветове за фонове, и не би трябвало това да е бекграунд, но може и да не съм разбрал правилно , за което се извинявам.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Creator - естествено! той градиентите ги конвертира към растер. Какво очакваш. Избягвай да ползваш градиент. (има една цъкнка Use Default fountain step, опитай с нея).

12. Member
    Тук е от
    May 2002

Значи няма как да си останат черните контури около дървото, пейката и пр. ?

Разликата е обаче, че когато импортна swf - то в swish Max и се вижда идеално, а когато е във флаш и черните очертание около обектите изчезват.

Да поясня, първата картинка съм я взел от swf - то, а втората е резултата когато вече съм импортнал swf- то във флаш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. FLASH USB - ПРОБЛЕМ
    От deveca във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 28-05-07, 11:47
  2. Странен проблем с Corel 11
    От MoPcKu във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 05-04-07, 17:54
  3. Проблем с usb flash
    От obshtinska_mishka във форум Общ - хардуер
    Отговори: 17
    Последно: 22-03-07, 20:12
  4. Проблем с Corel Draw и шрифтовете
    От get във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 06-06-05, 17:27
  5. Проблем с Flash USB!!!
    От hecoat във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 21-02-05, 08:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе