Та искам да направя едно малко "проучване" да видим кой е най-разпространения софт за запис, презапис на ЦД и ДВД и дали най-разпространения е и най-дбрия
Та искам да направя едно малко "проучване" да видим кой е най-разпространения софт за запис, презапис на ЦД и ДВД и дали най-разпространения е и най-дбрия
С DVD си нямам вземане-даване.
За CD използвам две програмки:
- Nero (предпочитам версия 5.5.10.42)
- NTI CD-Maker
Незащитени - Nero
Защитени - CloneCD
Винаги използвам последните версии.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Незащитени - Nero
Защитени - CloneCD
Винаги използвам последните версии.
<div align="right">Originally posted by Pat - 08/06/2005 : 12:49:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Същата ситуация само дето на месец записвам по диск .
Nero rulez :@)
Въпреки, че преди ползвах и easy CD creator.
Аз ползвам:
1.(в работата - на Mac OS) - Toast 6 Titanium
Записвачката ми е DVD-R и всичко останало (без DVD+R)
2.(в къщи на Windows) - Nero 6 (не знам коя версия точно - от миналата година е, но писачката ми е само за CD)
За компилации - NERO
За презапис - CloneCD - CloneCD RULEZZZZZZZ
Нямам DVD записвачки.
В къщи Nero 6.6.0.13
За презапис на защитени дискове Clone CD 5.1.0.0
И ако не ми се чака да зареди Нерото ползвам 1 чудесийка много често -Small CD Writer 1.33 руска програмка/само 380 Кб не иска инсталация. http://www.avtlab.ru/
Small CD-Writer
Программа для записи CD и DVD дисков.
В отличие от большинства аналогичных программ, Small CD-Writer имеетмаленький размер, работает без установки, не требует места для кэширования файлов. Программа позволяет создавать многосессионные изагрузочные диски, записывать ISО-образы компакт-дисков, просматриватьвсе сессии на диске и извлекать из них файлы, сохранять проекты в видеISO-образов. Автоматическое определение пишущего привода и скорости записи и максимально упрощенный интерфейс позволяет работать с программой пользователям любого уровня подготовки.
Для записи файлов на CD достаточно в проводнике выбрать пункт меню "Отправить на Small CD-Writer" и в открывшемся окне нажать кнопку "Записать".
Пробвал съм и една друга Data Burner 1.0.1.510 - 216 kB othttp://ru.uus4u.com/scr_db.htm.
DataBurner - программа для записи CD\DVD длисков под Windows 9x/Me/2000/XP.
- главное окно содержит две панели (Ваш жесткий диск и Виртуальный CD\DVD диск);
- Вы можете записать CD\DVD диск, предварительно создав Виртуальный CD\DVD диск (Drag&Drop пока не работает), и нажав кнопку Запись CD\DVD диска;
- Вы можете создать и/или записать ISO-диск, предварительно создав Виртуальный CD\DVD диск, и нажав кнопку Создать ISO-диск для создания или Запись ISO-диск для записи;
- Вы можете очистить CD\DVD диск. Существует два режима очистки: Полная Очистка и Быстрая Очистка.
На работа записвам с Small CD Writer
Това са последните корекции.
Неро, и си немам грижи. ЦД или ДВД - ги кара вси4ките под ножа.
молако извън темата: работещ кей за NTI CD&DVD-Maker 7.0.0.2201 Platinum Edition или крак,намерих кей генератор обаче нещо не иска да го приеме