Искам да запиша Аудио диск на много ниска скорост 2х или 4х с Неро-то ми не мога да записвам под 8х. Препоръчайте ми някоя добра програма с която да направя аудиодиск на ниска скорост. За предпочитане не много голяма...
Благодаря!
Искам да запиша Аудио диск на много ниска скорост 2х или 4х с Неро-то ми не мога да записвам под 8х. Препоръчайте ми някоя добра програма с която да направя аудиодиск на ниска скорост. За предпочитане не много голяма...
Благодаря!
"проблемът" не е от програмата, а от това, че високоскоростните записвачки не могат да пишат на ниска скорост (х2, х4...)
ако държиш да е записан диска именно на чак толкова ниска скорост отиди принякой, който има стара записвачка
Аз мисля, че не само от устройството зависи, ами и от самия носител.
Или бъркам [?]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз мисля, че не само от устройството зависи, ами и от самия носител.
<div align="right">Originally posted by Nedko - 27/06/2005 : 21:26:39</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Правилно мислиш и не бъркаш - боята за "бъзите дискове" не е направена да се пече на ниска скорост. За целта трябва да се търсят нискоскоростни подложки...