Можете ли да ми препоръчате някоя лека и недеждна антивирусна програма (да не е NOD32 или F-prot - те не ми вършат работа...)
Можете ли да ми препоръчате някоя лека и недеждна антивирусна програма (да не е NOD32 или F-prot - те не ми вършат работа...)
Тази е отлична, че дори и на български.
http://files.avast.com/iavs4pro/setupblgpro.exe
това същия avast които го пробвах преди време ли говориш или има някаква олекотена версия? Защото ако става въпрос за него тои едва ли може да се нарече "лека" антивирусна програма. Особенно ако се инсталира с services които са включени по default. Програмата ми трабва за компютар с 350MHz процесор...
При мен има един комп - Pentium 200MHz - сложил съм му Аваст- работи си съвсем сносно - мисля че аваста е достатъчно лека, поне в сравнение с другите ми известни - да не говорим че си върши "задълженията" перфекно
Отворихте пак кутията на Пандора спор ще се вихри тука виждам. Лека и надеждна няма - кой каквото да казва. За сега най близко е новия нод 2.50, и то ако не и включиш всички екстри... Тествал съм много - ама много на един комп дето получава по 180 средно маила на ден(включая празничните) и всички гризват дръвцето за период от 1 седмица до 2 месеца. Дори старата нод32 падна в канала. Ако си я настроиш внимателно няма да имаш проблем - просто правиш компромис в зависимост кое е най опасното приложение(има възможност да се настройва по приложения)
//PAt- относно Аваст - хвана ми 9 от 14 преди Ad-aware .Не съм съгласен с "перфектно"
По-надеждна и лека от НОД и Аваст не знам. Аваст според мен по-добре хваща троянци, но организацията на проверката на пощата не ми харесва.
Една от най леките които аз съм тествал е Antivir. За надеждност не коментирам понеже още не съм имал проблеми с нея.
Като прочета "Лека" и "Надеждна" в ума ми изкача Нод32!
AVG Free - работи на P166MHz
http://free.grisoft.com/softw/70free...ee_338a597.exe
на нищо друго не залагам освен на NOD32 * *това е няма какво да се заблуждаваме*
Пробвайте с EZ Antivirus 2005 na eTrust .Cтава за 95 и 98 ME,SE, NT,2000 i XP . / za XP 128MB RAM, profesor >300MHz/ za 95.98 32MB RAM, proc > 150MHz/
С 1 година ползване .
сайт :my-etrust.com/retail
M-r Techno ми я даде с новият служебен комп. Мога да ви я запиша.
Абсолютно с две ръце и два крака съм за НОД32 :Super: кърти мивки
Аз съм и с NOD32 и Antivir и ZoneAlarm и компчето ми се чувства идеално вече така 2-ве години,натоварване усеща единстевно когато рама свърши т.е. дойде ред на pagefile.
Иначе зарежда копира бързо е много ясно че като ги исключа става още по бързо но игрити мигри както се казва NO PROBLEM :Super:
Като добра защитна стена съм чувал много добри отзиви и за ОUTpost. :Super: