Търси се софтуер за обсужване на аптеки които работят със здравната каса, да обсужва рецептите по здравната каса.
Търси се софтуер за обсужване на аптеки които работят със здравната каса, да обсужва рецептите по здравната каса.
предполагам искаш да ти бъде препоръчан, за да си го купиш, нали?
Оборудва се аптека която иска и такава програма занимавам се със складов софтуер но със софтъер свързан със здравната каса не и за това им търсим
DRUG. за момента не мога да ти дам повече инфо, но я знам от хора, работещи точно в тази сфера. при желание може да попитам за контакти и т.н.
не може да се свали. може да се звънне и да се контактува с разработчиците за демонстрация и покупка.
http://www.bda.bg/merch/firms/F302.htm
На този адрес има координатите на фирма Стинг - във Варна доста аптеки работят с тяхната програма и са много доволни. Не знам дали в нета има някакъв техен сайт за демо но ако попиташ ще ти кажат. Знам, че има и добра поддръжка, защото в този бизнес нещата се сменят на 15 дни и поддръжката е много важна
На този линк е тази информация не става въпрос за Варна !!!
"СТИНГ" ООД
нас.място: РАЗГРАД пощ.код: 7200 община: РАЗГРАД
тел.: 44-64-24 факс: 44-64-24
директор: ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ ЗДРАВКОВ
фармацевт: АДЕЛИНА ГЕНЧОВА ЛЮБЕНОВА
лиценз: номер: от дата: до дата:
ПЪЛЕН III-489 04.10.2002 04.10.2007
Понеже аз имам наблюдение върху аптеките във Варна, казах че тук доста аптеки работят с тяхна програма а не че фирмата е във Варна. А по принцип имат представителство и във Варна но не знам телефони за контакт.Първоначално публикувано от stospp
Ако Ви интересува по-подробна информация за тази програма звъннете на телефон 02/9434032 и потърсете Младен или Гери
http://www.alcor.bg/
Имам клиент който е много доволен.
Аз пък имам клиент който е много НЕдоволен!Първоначално публикувано от hard
Мога при желание да предоставя координатите на потребителя на Алкор за да се добие представа и да си говорят хората на "един език".Не ползвам лично програмата и нямам лично мнение.
ICQ 56370020