здрасти на всички.въпросът ми е следният:възможно ли е да се копира някакси диск който има топъл печат на него?защото като го пуснах ест върви всичко на като искам да го копирам и заяжда цд-то?
здрасти на всички.въпросът ми е следният:възможно ли е да се копира някакси диск който има топъл печат на него?защото като го пуснах ест върви всичко на като искам да го копирам и заяжда цд-то?
Първоначално публикувано от iovkito
http://download.bg/prg_view.php?id=5016
явно не сте ме разбрали.имам диск с програма.не знам по какъв начин е записан но има място на диска където няма информация и там диска е леко разтопен с лазер .и е направен цд-то да го чете и чете само нужната информация обаче като се копира лазера на цд-то минава през тази част на диска която е разтопена с лазер умишлено и зацепва там.целта е да не може да се изкопира диска а да си го купиш.че ако някой знае начин за изкопирване да кажеПървоначално публикувано от Vandal
Мисля, че ще стане и с CloneCD - веднъж ми изкопира подобен диск - вярно, че стана леко бавничко, но пък за сметка на това стана перфектно...
и аз не вярвах че ще стана но станаблагодаря на всички които ме посъветвахаПървоначално публикувано от FearMe