Има ли софтуер, който да може да екстрахира определени гласове от даден wav файл? Не става дума за музика, а за записани чрез диктофонната функция на телефона ми разговори.
Мерси
Има ли софтуер, който да може да екстрахира определени гласове от даден wav файл? Не става дума за музика, а за записани чрез диктофонната функция на телефона ми разговори.
Мерси
Nero Wave Editor - прави чудесаПървоначално публикувано от grossmaul
не
ако отделните инструменти/гласове не са на отделни канали (което не е възможно нито на wav, нито на mp3), тогава няма как да стане твоята работа
С тоя уейв-едитор на Неро ще опитам поне да подтисна страничните шумове, пък каквото стане.
Логично, ама нали има една приказка "най-мразим да мислим" , че и аз тъй...ако отделните инструменти/гласове не са на отделни канали (което не е възможно нито на wav, нито на mp3), тогава няма как да стане твоята работа
Номера става, например с някакъв DX или VST шумоподтискащ плъг-ин (като хост можеш да ползваш например SONY SoundForge 8), що се отнася до глас резултата е много добър, стига да имаш сравнително постоянен фонов шум (брум и подобни).
Пробвах и с двете програмки, но резултата не ме въодушевява. Просто записът е доста некачествен и по-скоро ще потърся диктофон или МП3 плеър, който да прави записи.