Пъво искам да се извиня заштото съм пълен невежа дори не знам дали ще прочетете тези редове а освен това италианскиа ми е на съштото ниво поради краткия ми престой там.И така до колкото разбирам от география статиата е в отговог на местни юзари които ползват ADSL и имат съштите проблеми с опоменатите от вас AVI-ITA файлове.Първоначалният им отговор е че тези файлове са фалшиви , некоректни или нешто подобно като за причините щте пишат по-къно след тяхното си разследване.Първоначално публикувано от Pat
По-надолу смисъла поне за мен става много странен пишат за някакви бандити или можеби по точно сепаратори които били в някакво пиер ту пиер кибер пространство и файловете им били шернати за обща употреба но не точно!!! За да ползваш тези файлове трябва да си оторизиран; да си платиш, да размени др.файлове или не знам какво друго но се пише за обмяна на файлове само между двама ротребители като фаилоимателят/ако в нашият език има такава дума/ налага условията си за да ги ползваш.
Аз ползвам РС от няколко месеца и всичко това ми звучи като опит за малка революция с комерсиална цел.
Ако мислите че има някакъв смисъл ще намеря професионален преводач.
Дано да съм вил полезен с нещо.