има два топик-а, единия от които е мой... и в двата нищо смислено. страното е, че единия датира от 5.02 а аз чак сега го усетих това.
има два топик-а, единия от които е мой... и в двата нищо смислено. страното е, че единия датира от 5.02 а аз чак сега го усетих това.
http://addons.miranda-im.org/details...ewfile&id=1683 ми помогна![]()
Супер, най после всичко май е в час... само дето чата пата ми дава "time out"![]()
За по-напредналите потребители на Miranda:
- последната бета-версия на miranda32.exe - http://files.miranda-im.org/builds/miranda-v0403a46.zip (само замествате .exe-файла)
- последната бета-версия на icq.dll - http://jokusoftware.wz.cz/files/miranda/ICQ.zip (замествате icq.dll в папка Plugins\)
Комбинацията от двете засега не дава никакъв проблем в изпращането или получаването на съобщенията.
токущо излезе и упдейт за trillian.
Help->Check for Updates за да се ъпгрейднете.
Немога да разбера защо не си ползвате истинско ICQ кракнато без реклами.
И аз т'ва се чудех, ама си викам - айде да не дразня хората.....Първоначално публикувано от Julian
хммм найстина как да ти кажа ...защо не го ползвам...причини много....от както пуснаха lite версията стана ужасно грозно и бъгливо това нещо и да гълта ресурси като за един PhotoShop....една от основните причини другата е, че е много досадно с неговите реклами...и най-досадното нещо е интеграцията му с абв.бг ....това беше върха на сладоледа....с две думи превърнаха го в комерсиално-безплатен клиент....
поради много причини...Първоначално публикувано от Julian
главно защото така се получи, че ми се налага да ползвам мулти месинджър, и заради грозния натруфен вид на оригинала, и заради рекламките му, и заради готините емотиконки на трилиан-а %-)
Темата май отива в посока "ICQ или алтернативни клиенти", а първоначалния замисъл беше доста по-различен; освен това вече има тема "Miranda или QIP", която е по-близка до последните няколко мнения.
@dark мерси
@Julian - много така си им харесва на хората .. аз лично предпочитам трилиан, защото има страшни плъгини и ми проверява абсолютноп всички важни пощи и ме уведомява, няма банери и е доста по защитена от оригиналните софтуери на чат програмите Има дори IRCне че го ползвам...
Абе хич не е случайно че потребителите на алтернативните програми стават все повече и повече ...
И аз на времето ползвах разни други клиенти ама това новото Лите 5 много ме кефи. Особено игричките.
Днес излезе нова кръпка на ТРилиан !
Рестартирайте да ви се упгрейдне..
или просто Help->Check For UpdatesПървоначално публикувано от WilliamDark
Здравейте имам проблеми в игрите на ICQ когато ми изпратят покана за игра от другата страна се появява следното съобщение: една или повече ActiveX контроли не можаха да бъдат показани по една от следните причини
1) Вашите настройки в момента забраняват изпълнението на ActiveX контроли за тази страница
2) Блокирали сте издател на една от контролите
В резултат на това страницата не може да се показва правилно
моля ви ако някой има решение на проблема да го обясни по-простичко :D