Който е имал следния проблем нека сподели как го е премахнал, за да не се лутам с налучкване на верния отговор
На кошницата вкъщи - Дървон на 2Гхз, дъно с KТ600 и вграден RealTek AC'97, инсталиран Win XP SP1, ffdshow от края на миналата година и Crystal Player 1.8 като пусна филм с AC3 - 5.1 channel звука е ужасен (гласовете на хората са мутиралиа на всичкото отгоре почти през цялото време се чува отвратителен високочестотен звук, от който много лошо боли глава). В конфигурацията на саундкартата, каквато и да му задам (2-канален, 5-канален) ефект няма никакъв!
Драйвер ли да слагам по-нов, кодек ли е прецакан....ще изкукуригам :dock:

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат виж там като се инсталират кодеците те питаше някви филтри да се Disableнат, че можело да създават проблеми ), един BSplayer, пробвай и през Media Playera. Виж и едни нови драйвъри за звука на дъното няма да са излишни... работа за 5мин... пък след това ако не се отстрани проблема ще драснеш пак, но тия работа трябва да ги правиш механично (не си роботизиран още
 виж там като се инсталират кодеците те питаше някви филтри да се Disableнат, че можело да създават проблеми ), един BSplayer, пробвай и през Media Playera. Виж и едни нови драйвъри за звука на дъното няма да са излишни... работа за 5мин... пък след това ако не се отстрани проблема ще драснеш пак, но тия работа трябва да ги правиш механично (не си роботизиран още  ) и тогава да се обръщаш за помощ... ем знаеш кое да смениш :coolsmiley:
) и тогава да се обръщаш за помощ... ем знаеш кое да смениш :coolsmiley:  сега като казах механично се сетих в един приятел като бях да му оправя бангията
 сега като казах механично се сетих в един приятел като бях да му оправя бангията  беше викнал едно момче и той седеше и четеше на всеки некст всичко от до какво се прави
 беше викнал едно момче и той седеше и четеше на всеки некст всичко от до какво се прави  а на мен ми беше пък супер готино да седя и да го слушам гви ги бръщолеви
 а на мен ми беше пък супер готино да седя и да го слушам гви ги бръщолеви  

Първоначално публикувано от Pat
 Първоначално публикувано от Pat