Резултати от 1 до 6 от общо 6

Програма за разкрояване на дървени плоскости

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Програма за разкрояване на дървени плоскости

Имам приятел дърводелец, който изработва мебели. Проектите си ги чертае на компютър. Обаче среща големи трудности с разкрояването на материала, т.е. от един голям лист дървена плоскост да си нареже необходимите елементи по оптимален начин с най-малко отпадъци. Сега това го прави на ръка с лист и молив. Има и такива програми, но аз не съм специалист в тази област и нищо не намерих по въпроса. Някой нещо да знае?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Re: Програма за разкрояване на дървени плоскости

Има една програма PlanIQ с руски интерфейс - върши работа. Преди време я изтегхлих от някакъв руски сървър с лекарство. Имам я в къщи. Ако до довечера не я намериш пиши ще ти я пратя.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Woody 2.0 & Sawyer 1.6 - CAD for woodworking - http://www.almod-corp.com/index.html?page=/demo_en.htm
    or bCAD Мебель ПРО 3.7

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

И още една руска:
    http://forum.netz.ru/showthread.php?t=753
    Базис-Конструктор-Мебельщик 5.0 включает в себя: "Базис-Мебельщик 5.0" (базовый), "Базис- Раскрой 2.0",
    "Базис-Смета 1.0", "Базис-Интерьер 1.0". Внедрение системы может происходить модульно " "Базис-Мебельщик",
    "Базис-Раскрой" (или наоборот), "Базис-Смета", "Базис-Интерьер" и "Базис-Склад"

6. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Утрото е по-мъдро от вечерта

Днес успях да намеря доста такива програмки : Astra R-Nesting, Cutlist Plus, CutLogic 2D, Cut Master, Optimik, PLOUTAB, WоodWorks ....
    И Вашите линкове вършат работа.
    Моя човек ще си умре от кеф. Огромно МЕРСИ от него и от мен!

7. Тук е от
    Nov 2006

Здравейте,прочетох темата ви за програма за разкрой на дървени плоскости.На мен ми тябва нещо подобно - за разкрой на листове ламарина.Бихте ли ми дали съвет коя програмка е най-добра /не само от тук изброените/ и къде да мога да я намеря евентуално.Например за Astra R-Nesting прочетох че може да се използва и за метални листове, но не знам дали е добра.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Читав цех за разкрой на мебелни плоскости, София?
    От RaveUnit във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-14, 11:55
  2. сандвич” от етернитови плоскости
    От eror във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 24-10-09, 10:36
  3. Пенополиуретанови плоскости за направа на въздуховоди
    От mumon във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 8
    Последно: 09-05-09, 12:35
  4. Дървени и каменни компютри и периферия
    От hihimor във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-05, 20:21
  5. Програма за...
    От get във форум Мрежи
    Отговори: 3
    Последно: 13-12-04, 17:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе