eto kakvo pravja as... start nero 7 premium/kato predvaritelno sym slojil dvd za zapisvane v zapisvachkata/ dvd-to e 'start multisesion' koeto sym izbral ot pyrvoto zapisvane.Auto mi se otvarja prozorec s zapisanoto na ustroistvo D.Zatvarjam go.Posle davam data ->make data dvd.Otvarja mi se prozorec kato nai otgore pishe ISO1_DVD Nero Burning ROM.Razdelen e na dve chasti-v ljavata pishe DVD nai otgore,a v djasnata njama nishto.Cykam djasno kopche i add files/vyv djasnata chast/ Add-vam files ot pc-to i auto mi se otvarja prozorec open file.Zatvarjam go tyi kato veche sym add-nal ... cykam na burn i mi se otvarja prozorec burn compilation ot tam izbiram veche 'continue multisesion' ot multisesion,a ot burn -> write ... i davam burn -> burn process succesfull i diska izliza
pyrvoto zapisavane stava taka:start nero -> make data dvd -> add files -> burn -> otvarja se burn compilation -> multisesion izbiram start multisesion -> ISO izbiram iso 9660+Joliet -> posle napravo na burn izbiram max vyzmojna skorost
davam burn i zapochva da se zapisva.... nakraja mi kazva burn succesfull i diska izkacha...
p.s sorry no v tazi zala njama cyrilica i nemoga da installna...
NO problema si ostava ....