Здравеи те мога ли да си сменя мелодите които ме осведомяват че сум получил смс ..и ако може кажете как..
модела ми е самсунг Е 720.
тоест искам да си качвам каквито си искам мелодии за смс ..а такава опциа нямам в телефона.
Благодаря .
Здравеи те мога ли да си сменя мелодите които ме осведомяват че сум получил смс ..и ако може кажете как..
модела ми е самсунг Е 720.
тоест искам да си качвам каквито си искам мелодии за смс ..а такава опциа нямам в телефона.
Благодаря .
Подозирам че такъв начин няма, освен разбира се (тука малко наизуст говоря) ако има някакъв вариант с пипане в firmware-а, но това си има и свойте опасности. Все пак, ако разбираш руски, и ти се намира време, ти давам адреса на един форум, където разискват всякакви въпроси, свързани с Samsung E серия. Възможно е да има нещо и по твоя въпрос, но това трябва да провериш сам/а - немам нерви да прегледам 86 страници с постове просто...
П.П. Ще те разочаровам, но излиза че даже и да му ъпдейтнеш прошивката (пардон - firmware-a), няма да има фира - мелодиите за sms не могат да се сменят (нито да се добавят нови).
Източник: Forum Samsung.Pro
Не че имам някаква представа от този модел, обаче ако се локализира аудио-файла за SMS-известяване и се замени/припокрие с друг (в същия формат и същото име)?Първоначално публикувано от devil