може ли някой който разбира да ми каже как се отваря wmv файл при мен нещо не се получава пробвах с най различни плеари с повечето от тях файла не тръгва а с windows media player се чува само звук а вместо картина виждам визуализация
може ли някой който разбира да ми каже как се отваря wmv файл при мен нещо не се получава пробвах с най различни плеари с повечето от тях файла не тръгва а с windows media player се чува само звук а вместо картина виждам визуализация
аз съм с K-Lite Codec Pack 2.69 Full.exe и мисля да си инсталирам най новата версия и дано тогава да се оправи но имам още един въпрос бях чел из нета че ако премахна старите кодаци от добавяне премахване на програми в контрол панела пак оставали разни гадории в windowsa и като кача новите можело да стане страшно омазване и да се наложи да преинсталирам windowsa има ли нещо вярно в това
Има нещо вярно, но положението не е чак толкова трагично. Лично аз инсталирам и деинсталирам доста (под доста визирам десетина неща седмично) и успявам да изкарам по около година между преинсталациите, така че действай смело, от едни кодеци няма да ти са скапе уиндосуа чак толкова, даже най-вероятно - изобщо няма да усети.
Айде със здраве
Еее с колкото и стари кодеци да си пак трябва да отваряш този тип файлове..... или самият файл нещо не е в ред или са човъркани кодеците.....
инсталирай windows media player 9 или 10
поддръжката на wmv идва с инсталирането на допълнителните кодеци, включени в инсталацията
Да не би да си ударил брадвата на медиа плеъра я с нлайт, я с хплайт? Ако е така, то това чудо слага липсващите кодеци, така че да може с който и да е плеър да се пусне:
http://www.cdlserver.de/medialite/Wi...diaLite220.exe
FearMe
да това е бил проблема инсталирах 10 версия и всичко се оправи сега отварям файловете с всички плеари но сега се появи друг проблем преди windows media player ми беше на бг а сега нещо не мога да го наглася задал съм му български но не се получава някакви идеи
мерси на всички помогнали и най вече на FearMe
няма windows media player 10 на български
но ти така или иначе не си длъжен да го ползваш - кодеците са налице след инсталацията, и ако си свикнал да гледаш на bsplayer, или classic media player или каквото и да е друго, което си има български скин - спокойно продължавай да си гледаш на него
FearMe
сигурен ли си за това което казваш че десета версия не подържа бг защото един приятел ми каза че при него има или той нещо се е объркал имам предвид да не е с нея а с някоя друга или ти
http://www.microsoft.com/downloads/d...n&Hash=HV85JTD
тук са езиците, измежду които можеш да избираш. руски ако те удовлетворява - дерзай