Мога ли да сложа парола на интернета си, да мога само аз да си влизам, и като си свърша работата да го изключвам без да може друг да влиза в нета.
Мога ли да сложа парола на интернета си, да мога само аз да си влизам, и като си свърша работата да го изключвам без да може друг да влиза в нета.
Благодаря за въпроса!
Много хубав въпрос, и особено съдържателен
Ами вземи та дай малко повече информация де, защо ти се свиди толкова не мога да разбера - кажи какъв Интернет ползваш, т.е. на БТК ADSL ли си, на някой квартален доставчик, как "влизаш" в Интернет в момента (с парола или без) и т.н.
Значи страшно ме дразни съквартиранта ми, голям мерзавец и като барне нещо в нета и винаги проблеми. Интернета ми е LAN квартален доставчик, влизам си без парола, въпроса ми е дали неможе да се измисли нещо като на HOMELAN ама даже малко по иначе щото при тях като пускаш компа ти иска парола да влезнеш в нета, и аз така искам само че да мога като си свърша работата да спирам нета, а не да го рестартирам когато неискам да има нет.
DerekMTN ако си с ХР проблема ти е частично решен.
Пробвах с нов user ама нещо немога да го направя смисъл, правя си нов user ама като махна настройките на нета и в двата нямам нет.Тоя който ще ползвам го направих с администраторски права и пак нестава, значи аз не искам да му забраня да ползва компа, а само нета, ако някой знае как да спранета само в единия user моля да пиши.
ru-boy какво искаш да кажеш с това че ако съм с ХР проблема ми е почти решен.
Преди време си бях сложил у дома една програмка Parent control, ще ти свърши работа, макар че има доста други възможности- просто ще оставиш само ограниченията за интернета, а като работиш ти, ще я изключваш. Ама не знам откъде ми попадна
Child control, User Control - със същите функцииПървоначално публикувано от Usera