От един месец насам в БГ пространството се появи нов, но много добър софтуерен портал, който се стреми винаги да е с най-новите софтуерни,хардуерни,IT новини. За да взлезете в него натиснете [size=16px]Тук[/size] :Super:
От един месец насам в БГ пространството се появи нов, но много добър софтуерен портал, който се стреми винаги да е с най-новите софтуерни,хардуерни,IT новини. За да взлезете в него натиснете [size=16px]Тук[/size] :Super:
@clasher, какво стана с линка... изчезна, а ?
последвай съвета на @vandal, приятелю.
Не успявам да влезна, кликам и клякам на линка, но го няма.Първоначално публикувано от clasher
Ето причината:Първоначално публикувано от Lukan
Първоначално публикувано от Slero
Не разбирам защо триете линкове с препратка към нови портали?
Вместо да им пожелаете да се развиват. Цялата тази тема без линка е безсмислена.
ru, и аз мисля, че нямаше нужда от "тривка"
порталите са хубаво нещо... нито са ни конкуренция, нито са с комерсиална цел... хубаво е да се развиват...
когато се появи, сетком също не беше това, което е сега (нито като мащаби, нито като популярност), но ние го направихме такъв... знаеш ли колко подобни се появиха и изчезнаха.. колко хора бяха тук и вече ги няма...
Мисля, че основният проблем в конкретния случай е тона на "новината". Ако не беше толкова самохвално суперлативна, ако не беше погрешно избрания раздел, може би щеше да и се размине. Дори и когато целта е добра, средствата имат значение. Освен това, престоя почти 24 часа - който е искал, я е видял.