Някой ползва ли тази програма ^Spyware Terminator^ .Заслужава ли си или има и по добри от нея.Цялата работа е че ми я казаха да си я сложа на компа,вършела добра работа![]()
Някой ползва ли тази програма ^Spyware Terminator^ .Заслужава ли си или има и по добри от нея.Цялата работа е че ми я казаха да си я сложа на компа,вършела добра работа![]()
Снощи я разкарах от компа след двумесечно ползване.За тоя период не намери нищо за разлика от добрия Spybot.
работата беше ,че ми се беше лепнал некакъв SaveNow...и ми казаха да сложа тази програма
"SaveNow" се деинсталира от Add/Remove Programs, не ти трябва никаква програма в случая.Първоначално публикувано от kasis
![]()
на мен ми е известно от къде се деинсталва,но тук в случая това се беше забило в програм файл и изобщо го нямаше в Add/Remove Programs......
Ами спираш го като процес, влизаш в Program Files и триеш...
...след което пускаш една "чистачка" на регистрито и си готов.Първоначално публикувано от avast_bulgaria
Добавено:
А ще го спреш като процес не с ctrl+alt+del -> End Task, а по следният начин (за XP):
Start Menu -> Run... -> (пишеш) msconfig -> (отиваш на "таб") Start Up -> (махаш отметката пред) SaveNow