Момчета, имам проблем с един видео файл от охранителна камера. По-точно нямам кодек за него и ня мога да намеря. Кодека е CMP4. Надявам се някой да има идея как да се оправя с това...
Момчета, имам проблем с един видео файл от охранителна камера. По-точно нямам кодек за него и ня мога да намеря. Кодека е CMP4. Надявам се някой да има идея как да се оправя с това...
G-spot казва, че кодека е CMP4.
Пробвах и с Picasa, но не стана. Очаквам други идеи...
вариант на MP4. дано това помогне:
http://www.digital-digest.com/softwa..._splitter.html
ако имаш някакво малко парче го качи някъде да му хвърлим по един поглед
ако е прекалено голямо - резни с virtual dub (audio и video на "direct stream copy") малко парче и пак го качи
@FearMe: За съжаление е файла е голям, а с virtual dub не мога да го резна, защото ми гърми при отваряне и ми казва, че няма кодек.
@DoRa: За съжаление не знам. Дадоха ми един файл и ме помолиха да извадя няколко снимки от него.
@FearMe: Аз съм малко на вие с virtual dub, така че дай малко повече обяснения как точно да ти резна няколко кадъра.
@FearMe: Отрязах няколко кадъра с virtual dub и ти го пращам на пощата.
2 пъти сядах да се занимавам с този медиен "изверг", но така и не го подкарах... вероятно е някакъв частен, специално разработен за въпросните системи кодек.
на какво се гледат записите от тези камери?
Само за сведение:
Носиха ми веднъж запис от такава камера,вървеше си с негов плеер(вероятно софт към камерата),но съм забравил точно какъв беше.С нищо друго не успях го пусна,нито успях да извадя кадри от записа.
p.s.мога ли и аз от любопитство да ги погледна по някакъв начин тия кадри?
ако blue_ разреши, ще ти го препратя или дори кача тук като attachment