Която да регулира скороста по TCP/IP протокола от 0 до безкрай и да измерва количеството информация за определено време. За предпочитане е да бъде малка и проста.
Благодаря.
Която да регулира скороста по TCP/IP протокола от 0 до безкрай и да измерва количеството информация за определено време. За предпочитане е да бъде малка и проста.
Благодаря.
Разгледах го това нещо, но нещо по-просто ми трябва. Искам само да ограничава с регулиране пропусквателната способност на целия трафик по лан картата и да измерва преминалата обща информация за определено време, т.е да да прави засечки.Първоначално публикувано от [Rado
Целта е да си правя експерименти, разни мрежови приложения които работят в лан мрежа как ще се държат при работа през и-нет като ограничавам пропусквателната възможност на картата до скороста на интернет трафика. Ако има и възможност да регулира и отделно ъплоуд и данлоуд скоростите ще е перфектно. От първи преглед, това което ми даваш гледам, че тръгва да лимитира отделните портове и хич не го разгледах нататъче. Оделните портове не ме интересуват.
От това, което разбрах от поста ти, искаш да следиш активността в хоста, сързан към Интернет. Тогава NetLimiter 1.30 e точно за това, не виждам защо да не ти свърши работа. Да, дава и информация за отворени портове и трафик през тях, но това е в рамките на приложението.
Ако ти се занимава с инсталиране на виртуална машина (в хоста, свързан към Мрежата) и в тази виртуална машина да си тестваш приложенията, то Bandwidth controller прави ограничение по адрес. Безкрайно елементарна като настройки, тази програма разботи на ниво драйвер и няма какво даже да се стартира мениджъра й...
За до 3-ма потребители безплатна е и Traffic Inspector, но е по- играчка настройването й.
Успех!![]()
![]()
Абе искам само да ограничи проускането по картата от 10/100МБ до примерно 1-50/1-50КВ, ама ще го поразръчкам малко повече този нетлимитер.
Щом е така, какво има да го поразръчкваш - направо даваш избраната от теб стойност в Overall (отделно за Up limit и отделно за Down limit) и си готов!
P.S. Overall се намира най-отгоре в tab Acvtivity ...![]()