Izvinqvaite 4e pi6a taka no nqmam Flex Type,i vaprosa mi e daite nqkakuf link za ka4estwen Flex Type2k za WIN98se
Izvinqvaite 4e pi6a taka no nqmam Flex Type,i vaprosa mi e daite nqkakuf link za ka4estwen Flex Type2k za WIN98se
Още ли се ползва тоя "трепач" Flex Type? Погледни тука: http://free.hit.bg/injinera/dloadmnu.htm и го зарежи смотания FT...
@Z*E*W*A: И следващия път какво ще напишеш - "Izvinqvaite 4e pi6a taka no si instalirah Flex Type..."?
@DoRa: Човекът изрично поиска да е качествен...![]()
Става,но аз съм много доволен от Flex Type2k но се намират читави трудно.Първоначално публикувано от wiseacre
При инсталацията на Windows98 SE има възможност за задаване на регионалните настройки, вкл. езици и системна кодировка, която да се използва по подразбиране. Езикът Bulgarian се появява едва след прилагането на настройка Cyrillic за кодировката, т. е., не се показва веднага, както при Windows XP. Flex Type е необходим единствено при Windows 3х (аз поне не успях да намеря заместител); за Windows 95 не съм сигурен, но за Windows98 и следващи версии тази "добавка" е излишна.
Има възможност за изкарване на кирилица на win98 дори да не е инсталиран с тази възможност. Ето описание на процеса (отново от Инжинера, отново single click) -> http://free.hit.bg/injinera/beznakis...z/onetouch.htm
Първоначално публикувано от panevdd
О, има заместител, имаааа... пратих ти го на пощата да му се порадваш и да си го тестваш.
Можеш и да споделиш впечатления.![]()
Слушам и изпълнявам!О, има заместител, имаааа... пратих ти го на пощата да му се порадваш и да си го тестваш.
Можеш и да споделиш впечатления.![]()
Инсталацията протече нормално, като се изключат две съобщения за грешки. Едната беше за невъзможност за показване (може би достъп?) до устройството при опит за създаване на .tmp файл, а другата - за невъзможност за създаване на шрифт. Въпреки това, програмата си работи; смяната на езиците става с ляв Ctrl, като при това се променя и плаващия индикатор.
Текстът, написан на кирилица в Notepad под Windows 3.11 се чете нормално под Windows XP, без да се налага "ръчно" прекодиране.
Недостатъци: няма (поне аз не видях) възможност за настройка на индикатора и превключването. Доколкото си спомням, FlexType за Windows 3x имаше настройки за звуков сигнал при смяна на езиците и избор на "плаващ" или "застопорен" индикатор. Също като FlexType, CYRIL подменя системните шрифтове, без да прави backup. Направил съм 9 screenshot-а от инсталацията и резултата от работата на програмата, който иска - може да ги свали от тук (497Kb, .rar).