...upsss...ами доколкото разбрах от Nero-то ще дам file->open->папката Office_2003 и записвам...искаш да кажеш да запиша цялата папка на Офиса, а не само .iso файла.Първоначално публикувано от FearMe
...upsss...ами доколкото разбрах от Nero-то ще дам file->open->папката Office_2003 и записвам...искаш да кажеш да запиша цялата папка на Офиса, а не само .iso файла.Първоначално публикувано от FearMe
Абе аз имам същия диск.
До сега не съм имал проблеми с него.
Ако си от БГ и имаш висока скорост, да взема да ти го шерна.
ами хайде да опитаме...от БГ съмПървоначално публикувано от Vandal
И да допълня, че го инсталирвам като от Daemon-a отварям .аio.iso файл от DVD-RW...ако има значение това, че в диска не е само тази папка...
Да е надран или нещо скапан диска?Исото успешно ли се копира на харда?Бих предложил и да си затриеш съдържанито на temp-папката: C:\Documents and Settings\Твоя акаунт\Local Settings\Temp...
EDIT.В application и system-логът не пише ли някакви грешки?
Диска е нов и файла се сваля без проблеми...А temporary папката ще я изпразня; ще опитам както ме посъветваха да си изпека Офиса на диск и така да опитам...чудя се дали има значение с кой SP съм...(всъщност май съм без никакъв, защото от близо година този комп е без нет и откакто е купен не е ъпдейтван???)Първоначално публикувано от Ivo Wolfen
...да ти кажа, преди малко и на мен ми хрумна това да погледна лога...ама вече вечерта, че сега съм на работа...иначе ще се мъча и ако се справя, пак ще пиша как съм разрешил проблема, че и на някой друг може да потрябва...Първоначално публикувано от Ivo Wolfen
В това AIO, което аз съм ползвал, имаше опция да създава .iso файлове поотделно за всеки продукт - то си прави всичко само, ти само му казваш къде да го сложи. След това си отваряш това въпросното ново .iso в Daemon Tools, вместо общото. Правил съм го, макар и с друг виртуален диск вместо Daemon-а.Първоначално публикувано от rude_
Съжалявам за забавянето.
Това е ISO само за Offise2003 и е 399МБ:
http://194.145.162.84/OFFICE2003.ISO
няма проблеми...само, че ще го дръпна вечерта, сега съм на работа....Благодаря ти!!!Първоначално публикувано от Vandal
Инсталирах MS Office 2003 върху MS Office ХР, обаче иконите на DOC файловете изчезнаха и се появиха иконите на неиндефицирана програма, иначе WORD ги отваря без проблем, просто защото са с DOC разширение но нямат стандартната WORD икона. Някой знае ли как да се оправи този проблем????
regedit
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{00020900-0000-0000-C000-000000000046}\DefaultIcon трябва да е (пътя към word-a ти)\WINWORD.EXE,1
на горното записа в регистрите ми излиза това - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\WINWORD.EXE,1Първоначално публикувано от FearMe
Какъв начин на инсталиране избра?
Ако си избрал custom, то инсталатора пита дали искаш да запазиш старата версия на офиса или не.
Ако си избрал typical, се инсталира само новата и старата се премахва.
Прилича ми на нещо омазано, затова деинсталирай всичко (изцяло офис пакета имам предвид, по възможност с почистване на регистрите) и инсталирай наново.