Не мога да си включа ICQ-то, защото задължително иска да инсталирам новата версия. Може ли някак да го накарам да работи както досега?
Преглед за печат
Не мога да си включа ICQ-то, защото задължително иска да инсталирам новата версия. Може ли някак да го накарам да работи както досега?
Пробва ли SIM ?
Или QIP
Или "Miranda"?
Или "Skype"?
Или "Mirc"?
Хайде де, човека търси решение на проблема си, а не алтернативи. :Drinks:
И аз потърсих решение и не намерих - инсталирах...е няма такава пръчка като това ICQ. Дори емотиконките му са отврат. Усмивката е некво кривогледо същество с кърпо-панделнка на главата...не можеш да познаеш дали се хили или страда ужасно. Ще го сменям тоя клиент...
Цитат:
Първоначално публикувано от Edin_Lud
Побъзикай се из настройките и ще си го направиш да изглежда по същия начин, по който си свикнал ! Положи малко усилие, съвсем малко ;)
А защо не искаш новата версия на ICQ?
Ако питаш мен, както казва и Slero: изтегли си QIP, използвай си ICQ номера и ще бъдеш без грижи.
ICQ ползвах от 98-ма, преди месец му "изневерих" с QIP и не мисля повече да се връщам към ICQ :)
Това е ясно, че с настройките ще си върне стария вид...но първото впечатление остава :)Цитат:
Първоначално публикувано от Кайсо
[offtopic]
Евреин бил на гости у друг евреин. Два дни след като си тръгнал гостът получава телеграма: "Моше, искаме да ти кажем, че у нас се зароди лошо чувство към теб. Не искаме да ни идваш вече на гости. След като си тръгна установихме, че ни липсва една сребърна лъжичка".
Моше веднага отговаря: "Съжалявам, но не съм взимал никаква лъжичка".
Скоро получава нова телеграма: "И ние съжаляваме - намерихме лъжичката, но лошото чувство остана".
[/offtopic]
Е така с новото ICQ :))
Upgrade-ът е задължителен, sorry.Цитат:
Първоначално публикувано от dedo pop
А и в момента се очаква release-а на твърде иновативното (според създателите му) ICQ 6. Така че upgrade-ът би следвало да те радва :-) (На моята слаба Toshiba като пусна ICQ 5.1 и вентилаторчето забравя да спре.) :-)
http://www.icq.com/download/preview/icq_blog.html
QIP и ICQ2Go! (java версията) са истината.
Такаа, инсталирах QIP, обаче не мога да изпращам файлове. Отсреща получават заявката, но не тръгва. В диалоговия прозорец излиза съобщение: "Статус: Грешка No route to host". Може би трябва да въведа други портове. Моля, помогнете.
Трябва да накликаш Preferences -> General -> Enable File Transfer
dedo pop що не си качиш новите усмивки и звуци от www.abv.bg - ще ти харесат
А QIP-а...аз не го долюбвам нещо ама е по леко от кю-то и сигурно си забелязал че има една интересна функция-можеш да се премахнеш от нечий списък ако не желаеш повече да те безпокои :)
Ако някой търси клиент заради емотинките и звуците, то в QIP може да се сменят, както и в Trillian, както и в Miranda.
Всяко едно от трите бих предпочел само да не използвам ICQ Ltd или АБВ клиента. :)
абе то ICQ никой не го харесва,ама става колкото да си кажеш две приказки с някой
Аз пък си ползвам ICQ2003a. При него го няма пробелема с инсталация на нова версия.