Не мога да си включа ICQ-то, защото задължително иска да инсталирам новата версия. Може ли някак да го накарам да работи както досега?
Не мога да си включа ICQ-то, защото задължително иска да инсталирам новата версия. Може ли някак да го накарам да работи както досега?
Или "Miranda"?
Или "Skype"?
Или "Mirc"?
Хайде де, човека търси решение на проблема си, а не алтернативи.
И аз потърсих решение и не намерих - инсталирах...е няма такава пръчка като това ICQ. Дори емотиконките му са отврат. Усмивката е некво кривогледо същество с кърпо-панделнка на главата...не можеш да познаеш дали се хили или страда ужасно. Ще го сменям тоя клиент...
Първоначално публикувано от Edin_Lud
Побъзикай се из настройките и ще си го направиш да изглежда по същия начин, по който си свикнал ! Положи малко усилие, съвсем малко
А защо не искаш новата версия на ICQ?
Ако питаш мен, както казва и Slero: изтегли си QIP, използвай си ICQ номера и ще бъдеш без грижи.
ICQ ползвах от 98-ма, преди месец му "изневерих" с QIP и не мисля повече да се връщам към ICQ
Това е ясно, че с настройките ще си върне стария вид...но първото впечатление оставаПървоначално публикувано от Кайсо
[offtopic]
Евреин бил на гости у друг евреин. Два дни след като си тръгнал гостът получава телеграма: "Моше, искаме да ти кажем, че у нас се зароди лошо чувство към теб. Не искаме да ни идваш вече на гости. След като си тръгна установихме, че ни липсва една сребърна лъжичка".
Моше веднага отговаря: "Съжалявам, но не съм взимал никаква лъжичка".
Скоро получава нова телеграма: "И ние съжаляваме - намерихме лъжичката, но лошото чувство остана".
[/offtopic]
Е така с новото ICQ
Upgrade-ът е задължителен, sorry.Първоначално публикувано от dedo pop
А и в момента се очаква release-а на твърде иновативното (според създателите му) ICQ 6. Така че upgrade-ът би следвало да те радва :-) (На моята слаба Toshiba като пусна ICQ 5.1 и вентилаторчето забравя да спре.) :-)
http://www.icq.com/download/preview/icq_blog.html
QIP и ICQ2Go! (java версията) са истината.
Такаа, инсталирах QIP, обаче не мога да изпращам файлове. Отсреща получават заявката, но не тръгва. В диалоговия прозорец излиза съобщение: "Статус: Грешка No route to host". Може би трябва да въведа други портове. Моля, помогнете.
dedo pop що не си качиш новите усмивки и звуци от www.abv.bg - ще ти харесат
А QIP-а...аз не го долюбвам нещо ама е по леко от кю-то и сигурно си забелязал че има една интересна функция-можеш да се премахнеш от нечий списък ако не желаеш повече да те безпокои
Ако някой търси клиент заради емотинките и звуците, то в QIP може да се сменят, както и в Trillian, както и в Miranda.
Всяко едно от трите бих предпочел само да не използвам ICQ Ltd или АБВ клиента.
абе то ICQ никой не го харесва,ама става колкото да си кажеш две приказки с някой
Аз пък си ползвам ICQ2003a. При него го няма пробелема с инсталация на нова версия.