Абе Силве, той Иво сам каза,че имал МАЛКА работа:Първоначално публикувано от Silviya
За каква ГОЛЯМА работа говориш?Първоначално публикувано от IvO™
Абе Силве, той Иво сам каза,че имал МАЛКА работа:Първоначално публикувано от Silviya
За каква ГОЛЯМА работа говориш?Първоначално публикувано от IvO™
------
- Шефе, вкара ли го?
- 'ми да.
- Аууууу, чи'й голяяяям!
------
- Скъпа, вътре ли е?
- М'не ...!
- Ми ... и вънка го няма ...
И аз си имам едно питане, свързано с баня и сложни изчисления и формули.
Та на въпроса: имам две приятелки, едната с гръдна обиколка 105см, другата със 107см. Каква вана, с какъв обем и размери да си взема, та да мога да ги събирам и двете едновременно с мен. И това не изчерпва дилемата. Водата трябва да е в такова количество, че когато едната реши да излезе за да донесе нова бутилка шампанско от хладилника - де ни ни остави на сухо с другата поради известният ефект на Архимед. После - при недостатъчен обем на ваната едно такова излизане води до сериозно понижаване на водният стълб и съответно до рязка промяна в хидростатичното налягане, оказвано върху оставащите във ваната, което никак не било здравословно. Така че проблема си е сериозен, ако някой знае софтуер за изчисление (безплатен) - да го сподели.
roumen68, Проблемът ти има много просто решение...
Когато те търси едната, казвай, че си при другата, и обратно - когато те търси другата, казвай, че си при първата...така ще можеш на спокойствие да си висиш във форума без да се притесняваш за вани
Абе всички висим по форумите, ама сам по себе си, въпроса на roumen68 е много интригуващ.
Нищо не казваш за подгръдната обиколка и ханша, а те за ефекта на Архимет са по-важниПървоначално публикувано от roumen68
ти ако ще им топиш под водното равнище гръдните обиколки 'де е файдата от ползата?
Вероятно има предвид, че много хубаво се движат под водата, хм ...Първоначално публикувано от FearMe
Всъщност в талиите са като оси, а дупетата им са тип "детско барабанче" от 5 лв.Първоначално публикувано от backinblack
И да искат да ги потапят - не могат, защото силикона не го позволява - все едно да потапяш надут балон. Но и без да са потопени си имат сериозно водоизместване, което трябва да се вземе в предвид при изчисленията.Първоначално публикувано от FearMe
Под водното равнище се топи подгръдната и ханшаПървоначално публикувано от FearMe
Виж тука, отиди на меню ВСИЧКО ЗА БЕЛЬОТО->ВАШИЯ ДЕЙСТВИТЕЛЕН РАЗМЕР
Представяш ли си кво шъ дъ е подгръдната да е към 80см.
Тамам едно такова ми трябва за морето, че както плувам като ютия...........Първоначално публикувано от roumen68
Блазе му на Malone, с шамандурите си ходи
Обаче се опасявам, че докато първата е излязла от ваната за шампанското и в този момент втората реши да отиде за цигарите си - да не се окаже, че във ваната не е останала вода.
Десет години по-късно
Калкулатор БГ - калкулатори за всичко и за всеки