Абе Силве, той Иво сам каза,че имал МАЛКА работа:Първоначално публикувано от Silviya
За каква ГОЛЯМА работа говориш?Първоначално публикувано от IvO™
![]()
Абе Силве, той Иво сам каза,че имал МАЛКА работа:Първоначално публикувано от Silviya
За каква ГОЛЯМА работа говориш?Първоначално публикувано от IvO™
![]()
------
- Шефе, вкара ли го?
- 'ми да.
- Аууууу, чи'й голяяяям!
------
- Скъпа, вътре ли е?
- М'не ...!
- Ми ... и вънка го няма ...
И аз си имам едно питане, свързано с баня и сложни изчисления и формули.
Та на въпроса: имам две приятелки, едната с гръдна обиколка 105см, другата със 107см. Каква вана, с какъв обем и размери да си взема, та да мога да ги събирам и двете едновременно с мен. И това не изчерпва дилемата. Водата трябва да е в такова количество, че когато едната реши да излезе за да донесе нова бутилка шампанско от хладилника - де ни ни остави на сухо с другата поради известният ефект на Архимед. После - при недостатъчен обем на ваната едно такова излизане води до сериозно понижаване на водният стълб и съответно до рязка промяна в хидростатичното налягане, оказвано върху оставащите във ваната, което никак не било здравословно. Така че проблема си е сериозен, ако някой знае софтуер за изчисление (безплатен) - да го сподели.
roumen68, Проблемът ти има много просто решение...
Когато те търси едната, казвай, че си при другата, и обратно - когато те търси другата, казвай, че си при първата...така ще можеш на спокойствие да си висиш във форума без да се притесняваш за вани![]()
Абе всички висим по форумите, ама сам по себе си, въпроса на roumen68 е много интригуващ.
Нищо не казваш за подгръдната обиколка и ханша, а те за ефекта на Архимет са по-важниПървоначално публикувано от roumen68
ти ако ще им топиш под водното равнище гръдните обиколки 'де е файдата от ползата?![]()
Вероятно има предвид, че много хубаво се движат под водата, хм ...Първоначално публикувано от FearMe
Всъщност в талиите са като оси, а дупетата им са тип "детско барабанче" от 5 лв.Първоначално публикувано от backinblack
И да искат да ги потапят - не могат, защото силикона не го позволява - все едно да потапяш надут балон. Но и без да са потопени си имат сериозно водоизместване, което трябва да се вземе в предвид при изчисленията.Първоначално публикувано от FearMe
Под водното равнище се топи подгръдната и ханшаПървоначално публикувано от FearMe
Виж тука, отиди на меню ВСИЧКО ЗА БЕЛЬОТО->ВАШИЯ ДЕЙСТВИТЕЛЕН РАЗМЕР![]()
Представяш ли си кво шъ дъ е подгръдната да е към 80см.
Тамам едно такова ми трябва за морето, че както плувам като ютия...........Първоначално публикувано от roumen68
Блазе му на Malone, с шамандурите си ходи![]()
Обаче се опасявам, че докато първата е излязла от ваната за шампанското и в този момент втората реши да отиде за цигарите си - да не се окаже, че във ваната не е останала вода.
Десет години по-късно
Калкулатор БГ - калкулатори за всичко и за всеки