Библиотеката съдържа над 360 световни произведения и е адаптирана за работа с един от най-сполучливите български синтезатори - "Гергана":
БГ Електронна Библиотека + БГ Speech "Гергана" [70 MB]
"Преди употреба, прочетете листовката!"
Библиотеката съдържа над 360 световни произведения и е адаптирана за работа с един от най-сполучливите български синтезатори - "Гергана":
БГ Електронна Библиотека + БГ Speech "Гергана" [70 MB]
"Преди употреба, прочетете листовката!"
Два пъти го дърпах, по два различни начина, но винаги след отваряне с winrar съобщението е едно :
! C:\ElektronnaBiblioteka.rar: Unexpected end of archive
Някой друг има ли такъв проблем?
Не и от това естество. Аз го разархивирам с един plug-in към Total Commander karata.hit.bg/Shots/fhRAR.zip Но пък ми прави проблеми синтеза (проблемът е, че ми забива.... TASK MANAGER )
При мен всичко е наред - и с разархивирането, и след инсталацията.
Според инструкциите, първо се инсталира синтезатора, после се рестартира компютъра, и след това се инсталира Библиотеката.
Тествах я - всичко си бачка.
Аз нямам достъп до сайта дата.бг . Ако някой може да ми го прати а пощата, ще съм му благодарен.
А, и... това нещо инсталира/ и върви ли на Windows Vista? Мен това ми трябва може би най-вече заради BG Text-To-Speech(да го ползвам в Unreal Tournament 2004).
Аз ли бъркам или тази програма е само за windows ?Първоначално публикувано от IvO™
Не само е за "Windows", но е за минимум "Windows XP" и следващи версии.Първоначално публикувано от klamer
Към всички: Вярвам, че сте достатъчно съвестни, за да не се гаврите със синтезатора.
Открих програмката случайно и ще се радвам, ако познавате и/или зарадвате с нея някой незрящ познат или приятел...