има един простак във форума,,,,пише ми само любовни обяснения на ЛС......та има ли програма да го накарам да млъкне ...завинаги
има един простак във форума,,,,пише ми само любовни обяснения на ЛС......та има ли програма да го накарам да млъкне ...завинаги
а ти на каква се правишПървоначално публикувано от fanta orange
nely, я си дай паролата да ги видя тези любовни ЛС-та, че ми стана интересно
@nely
Мисля, че е много грозно това, което се мъчиш да направиш и мисля, че заслужаваш незабавен, перманентен бан по IP.
Не защото Иво е модератор, а защото е ултратъпо да го клеветиш така. Не мисля, че точно сега би получил/а какъвто и да е романтичен ПМ от Иво.
Имай предвид, че администраторите ще проверят ПМ от Иво до тебе, а ако се напънат, мога да проверя как е в SMF и да им кажа да проверят и съдържанието им.
Лично аз, ако съм на мястото на Ivo, понеже съм сигурен, че си някой пъпчив, неумит, гнусен, грозен и комплексиран пубертет, бих те потърсил и респективно поошамарил сериозно, защото е мега грозно това, което правиш и трябва да бъдеш наказан освен бан-а тук.
Нека всички останали ме извинят за грозния език, знам че е в разрез с правилата, но така не може да продължава, тролове нямат работа тук.
Ще се извиня по същия начин тук на nely, ако бъркам, относно Ivo. Сигурен съм обаче, че съм прав.
Nely, на PM ти казах, че сама ще се баннеш - ето, че го правиш.
Продължавай, на мен също ми е интересно да видя тези любовни ЛС - хайде, дай ни паролата си, за да ги видим - да видят всички, че АЗ съм ги пратил. Хайде де?
nely, опитите ти за създаване на интриги са безумно жалки!
Ти си последния човек, който може да събори доверието ми в Иво, и искам да те уверя, че постигаш точно обратния ефект... Смятах да напиша още много неща, но се отказах да се излагам. Под достойнството ми е да се занимавам и отговарям на "индивиди" като теб. Вече съжалявам, че ти ти дадох вниманието, което си просиш...
Извинявам се на всички! Надявам се, че скоро тази тема ще си отиде на мястото...
... и предколедно БАН-че за nely, докато не е довела до раздори и заради многото изписан СПАМ и глупости, за да не кажа простотии.Първоначално публикувано от Lupus
Засега за 6 дена, после ще видим. Де'т се вика малко са, но от сърце.
----