Необходима ми е програма за създаване на фирмен печат. Аз си намерих няколко на руски ама изискват регистрация смисал трябва да си платя за да ги изпозлвам. Ако някой има такава програма и крак или ключ за нея моля да качи някаде и да даде линк.
Необходима ми е програма за създаване на фирмен печат. Аз си намерих няколко на руски ама изискват регистрация смисал трябва да си платя за да ги изпозлвам. Ако някой има такава програма и крак или ключ за нея моля да качи някаде и да даде линк.
Аз мога да опитам да ти отговоря , въпреки , че не съм сигурен какво търсиш. http://www.lomalka.ru
Има много крак много нещо.... и някоя ръка може да излезе
Печат мажеш да си създадеш и в Paintbrush дори, стига да си достатъчно ентусиазиран
Т.е. искам да кажа, че няма такова нещо като специфични изисквания към софта, за да си създадеш печат. Това, което си намерил, най-верочтно е програма с темплейти и някоя и друга възможност за дописване, добавяне и импортване - нещо като в пакетите за запис на дискове програмата за създаване на обложки.
Можеш да го направиш в произволна удобна за теб програма за растерна или векторна графика (Photoshop, CorelDraw, Adobe Illustrator и други знайни и незнайни такива програми)
Мисля, че corelDraw е достатъчен. Правиш печата (както искаш да изглежда), а после най-добрия вариянт е някатде където работят със ситопечат, мисля че там ще го щампват (ако така му беше името).
По-добре да не е растерно, а векторно изображението.
Не го изработват ситарите това нещо, а други фирми, които правят фотополимерни клишета
(това е "гумичката", дето се залепва за дръжката и се маже с мастилото).
Съветвам те първо да намериш някоя такава фирма и да ги питаш какъв файлов формат приемат. Също какви изисквания към изображението имат - дали да е негатив и дали да е огледално.
И дали изобщо приемат файл или все още искат непременно да им дадеш филм.
Е аз явно несам най-запознатия , но едно време в студентски град - София, правеха печати от ударена щампа. Т.е. носиш му лепнат печат на лист и до 1 правеха печата готов. Виждал сам ги и по центъра. Та ако още ги има таквиз /май не е много законно тяхното ама/Първоначално публикувано от Bibi