Преди години такива чести спирания май нямаше, от известно време насам е така. На какво ли се дължи - хакване, прекалено много готребители?
Преди години такива чести спирания май нямаше, от известно време насам е така. На какво ли се дължи - хакване, прекалено много готребители?
при мен Миранда работи с ICQ
Нема никой - Initializing.....
хехехе, да не би да сте през БТК
Не зависи от доставчика. За доказателство - следната ситуация: два различни потребителя на два компютъра с шернат интернет - единият се връзва, другият - не.Първоначално публикувано от Meto
Най-вероятно на предстоящи промени по протокола - поне при последните такива имаше подобни затруднения със свързването - както с ICQ, така и с алтернативни клиенти.Първоначално публикувано от roumen68
потвърждаавам проблемите и от далечна .de
рано сутринта се вързах от третия път, после излязох, и сега пак пробвам, но - ядец
Кеф, малко спокойствие. :-)
ГДБОП "оправиха" тракерите и са подкарали израелците...
И при мен няма ИЦКО от сутринта...
Има проблем, но ако се смени сървъра от login.icq.com на login.oscar.aol.com или друг, положението се опраявя, дори може и порта да смените на 6000, примерно.
Сега се свързах, работи с абв клиента и с gaim.
Оправи се.
Сега ако пуснат и топлата вода в квартала, всичко ще е наред.
Да по този начин се влиза без проблем!Първоначално публикувано от ru-boy
Изчезнаха ми всички потребители в адд листата на QIP , някои да има същия проблем , или е от мене ?
Има някакъв проблем, при мен qip се свърза за малко, след това се разкачи и повече не можах да вляза; Miranda не можа да се свърже, каза, че номерът ми бил зает... ICQ Pro 2003b се свърза, но всички контакти са offline.