Резултати от 1 до 12 от общо 12

rm convertor

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2006

rm convertor

Здравейте, налага ми се да конвертирам real media в avi или mpg. Пробвах различни програмки (Boilsoft, Ultra, Apex, Witcobber, Xilisoft и др.), но или не работят и резултатът е нулев или демо версията налага ограничения. Ако може някой да ми подскаже за работеща програмка ще съм крайно благодарен.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re: rm convertor

4. Тук е от
    Mar 2006

не ще дава грешка и не конвертира

5. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

http://www.aimonesoft.com/video-converter.html

добавено

Цитат Първоначално публикувано от valio4ka
    .... или демо версията налага ограничения.....
    е то всяка "демо версия" си налага ограниченията....

идеята е да пробваш демото и ако ти върши работа - купуваш или търсиш "ръка" ...

6. Member
    Тук е от
    Nov 2004

За WinAVI също дават,че конвертира,но не съм опитвал.
    А,сещам се,че май е необходимо да имаш инсталиран RealMeadia Codec

ето го

p.s.направо с плеера,иначе не става

7. Тук е от
    Mar 2006

WinAVI-то направи няколко и след това реши, че не може и отказа. Вероятно проблема ще се окаже именно в RealMeadia Codec, но този нещо е повреден. Ще го търся на друго място. Благодаря за помоща!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2004

WinAVI-то направи няколко и след това реши, че не може и отказа. Вероятно проблема ще се окаже именно в RealMeadia Codec, но този нещо е повреден. Ще го търся на друго място. Благодаря за помоща!
    Свали си това,което поправих.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Надявам се valio4ka не се сърди, но ще пиша тук, за да не отварям нова тема:

при опит да конвертирам клип в .wmv формат, WinAvi Video Converter изкарва грешка: "Audio codec is not available"

Някой може ли да подскаже какви кодеци ми липсват??? Имам инсталиран K-Lite Full Codec Pack и досега не съм имал никакви проблеми с гледане на всякакви видео и аудио формати, и това ме хвърли в тъча?!!?

11. Тук е от
    Mar 2006

wiseacre, само Ultra RM Converter успява да направи нещо, но тъй като е демо ги прави на 50%. не мога да му намеря сериен или крак .

bluefish, не се сърдя въпросът, който поставяш е интересен. И мене WinAvi-то ме шашна вчера, като отказа да прави нещо, което си правеше без проблем. Пробвай да конвертираш в друг формат. При мене не помогна, но при теб може да се получи.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2006

wiseacre, само Ultra RM Converter успява да направи нещо, но тъй като е демо ги прави на 50%. не мога да му намеря сериен или крак .

bluefish, не се сърдя въпросът, който поставяш е интересен. И мене WinAvi-то ме шашна вчера, като отказа да прави нещо, което си правеше без проблем. Пробвай да конвертираш в друг формат. При мене не помогна, но при теб може да се получи.
    В любимия ми www.serials.ws откривам доста серийни номера за твоята програма - пробва ли този сайт?

13. Тук е от
    Mar 2006

Не бях попадал на този сайт, наистина е чудесен

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от bluefish
    Надявам се valio4ka не се сърди, но ще пиша тук, за да не отварям нова тема:

при опит да конвертирам клип в .wmv формат, WinAvi Video Converter изкарва грешка: "Audio codec is not available"

Някой може ли да подскаже какви кодеци ми липсват??? Имам инсталиран K-Lite Full Codec Pack и досега не съм имал никакви проблеми с гледане на всякакви видео и аудио формати, и това ме хвърли в тъча?!!?
    ...

=============================================

За щастие попаднах на SUPER © Simplified Universal Player Encoder & Renderer, който е с built-in кодеци и ми свърши работа.

п.п.: Друг конвъртър, който не прави гореописаните проблеми с кодеците, е Portable Fox Video Convertor

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. convertor
    От DENITO във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 08-01-07, 16:16
  2. Nero - image file convertor
    От diksy във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 29-11-04, 23:50
  3. Convertor sub to smi
    От izwerga във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 31-01-04, 05:39
  4. trqbva mi nqkav file convertor
    От CECI86 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 29-12-02, 22:25
  5. Tyrsq v.35 to rs232 convertor
    От Никола във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 17-06-01, 09:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе