trqbva mi soft 4rez koito moga da promena raz6ire na nqkoi file
celta mi e da convertna edna pesen ot format asf v mp3 i obratno
10x predvaritelno
trqbva mi soft 4rez koito moga da promena raz6ire na nqkoi file
celta mi e da convertna edna pesen ot format asf v mp3 i obratno
10x predvaritelno
ако те разбирам правилно - искаш да смениш разширението - няма проблеми, не ти трябва софт, цъкаш в/у иконкта - F2 и пишеш новото име или десен бутон & Rename. ОБАЧЕ с това няма да промениш формата на файла - това че вместо asf пише mp3 изобщо нямда повлияе - трябва ти нещо с което да го конвертираш - но си мисля че asf беше видео а mp3 е аудио...
asf e raz6irenieto na pesnite ot sound tracka na nfs6
i mitsy kato smenis raz6irenieto na nqkoi fail formata ne se li promenq?probval sam s renama ama izliza .asf.mp3
хахаха [:D]. кефите!
значи с windows exploder-a [] не можеш да преименуваш както трябва, ако имаш "hide extensions of know types" или там каквото shit беше.
има .asf, които са само аудио, но поради факта, че .asf е m$ продукт беше забранена всяка поддръжка w не-m$ програми.
това, което ти трябва е стария virtual dub, който едно време поддържаше конверсия на .asf. има го на techno-то, дърпай и ако не се оправиш, питай и ще ти кажа какво, как...
abe i az tykmo misleh da pitam kak moga da si "vzema" soundtrack-a na nfs6. i dori se mu4eh da svurja asf-4eta ama ne stana s novia virtualdub. 10x na vsi4ki koito mi spestiha 2 novi temi!!!!!!!!
lol
Ето и друг вариант.
Пускате asf през Windows Media Player и давате да запише ново Audio CD.
После си рипвате CD-то на МР3-ки...
хихихихи
ghost, я да видим как ще стане тая работа. тези .asf са специално "ea"-кодирани и не се пускат от wmp.
Хехе, ми аз отде знам, че не могат да се пускат през WMP, като не играя на NFS. ;-)
Но ето друг вариант: пускаш да свирят парчетата (ако ще и през самата игра) и записваш wav с подходящ софтуеър напр. Sound Forge. После следва компресиране в МР3 формат и готово.
(естествено тук не става дума за конвертиране ;-)) )
ok, i dokolkoto znam NFS e igra s koli4ki. nqma li drugi strani4ni zvuci. kazvali sa mi 4e nqkoi ot tqh se namalqt zaedno s muzikata!!!!
Znachi po raznite fenski saitove na NFS si ima programa za razkodirane na pesnite, no i zabravih imeto. Az taka gi svalih (i pulnite i instrumentala). Sushto taka, dokolkoto znam vuv /freeteam na techno-link go ima...
/me vi pozdraviava s Hot Action Cop he-he
Porazrovih se i namerih:
http://nfs2000.4players.de:1033/nfs6sound.php