Не ползвам медия плеър по принцип ама сега гледам при опит да го стартирам се показва само това:
Как да го поправя това нещо?
edit
преди си работеше,не питайте кога защото незнам.Версията трябва да е била 9,а операционната система е XP SP2.
Не ползвам медия плеър по принцип ама сега гледам при опит да го стартирам се показва само това:
Как да го поправя това нещо?
edit
преди си работеше,не питайте кога защото незнам.Версията трябва да е била 9,а операционната система е XP SP2.
Неща с него.Първоначално публикувано от avenger
а да пробва с едно леко преинсталиране на windows?Първоначално публикувано от avenger
dragozow, дава ти тази грешка когато стартираш само media player-a, или когато цъкнеш на филм и той тръгне да се отваря през media player-a?
ако е първият вариант - преинсталирай самия media player
ако е вторият вариант - липсва ти някакъв кодек
FearMe,и в двата случая изписва че е повредено.Имам k-lite codec pack standart,предпоследна версия защото преди три-четири седмици форматирах.Тогава си работеше коректно,даже пусках някакви онлайн тв.Не би трябвало да е от кодека защото Media player classic си работи коректно,а Gom player въпреки че има собствени кодеци ползва ffdnsnow именно от пакета.Имам чувство че някоя от почистващите програми се е престарала.Дали има някакъв туул за поправка?Не ми е важно защото не го ползвам ама предпочитам да работи.
иди на Event Log View-а и виж в подробната информация дали не пише кой DLL ебава схемата
Опитай така:
1.Click Start, and then click Run.
2.In the Open box, type regsvr32 jscript.dll, and then click OK.
3.Click OK.
4.Click Start, and then click Run.
5.In the Open box, type regsvr32 vbscript.dll, and then click OK.
6.Click OK.
If either of the files do not register as expected, or if you receive an error message, the system file may be missing or damaged. To extract the missing file in Microsoft Windows XP, follow these steps:
1.Click Start, and then click Run.
2.In the Open box, type msconfig, and then click OK.
3.Click Expand File.
4.In the File to restore box, type the name of the file that you want to restore.
5.In the Restore from box, type the path of the Windows XP .cab file where you want to restore the file, or click Browse From to locate the Windows XP .cab file.Note The Windows XP .cab files are stored in the I386 folder on the Windows XP CD.
6.In the Save file in box, type the path where you want to extract the new file, or click Browse To to locate the folder that you want.
7.Click Expand.
Поредната глупост на Уиндоус,оправи се така:
http://support.microsoft.com/kb/899873
Сега търсенето работи и имам:
аз затова никога не "up-grade"-вам WMP ...Първоначално публикувано от dragozow
не виждам никакъв смисъл да минавам от 9 на 11 - най-много някоя простотия да стане .
Аз не съм ъпДЕЙТвал,това на снимката е WMP 9.Иначе съм имал и версии 10 и 11,все тая.Още повече че не го ползвам.
сега ще питам глупав втпрос но не се смейте
dragozow как си направи скина на Уиндолса на е черен ?
С това:
http://dragozow.data.bg/Programs/Pol...f3%f1%20XP.rar
и това:
http://dragozow.data.bg/Programs/Pol...er%20theme.rar
В архива на първия линк има инструкция.