Странен проблем - F-Prot 3.16f от Hiren's BootCD 9.1 не сканира всички файлове, както се очаква.
Стартирам от Hiren's BootCD 9.1, пускам F-Prot 3.16f, избирам recommended опциите (dumb-скан на всички файлове и да пита преди почистване). Tой си зарежда NTFS драйвер за ДОС, намира ми единствения NTFS дял на диска, mount-ва го като у-во "D", показва ми го като опция, аз го избирам и го стартирам. След което сканира паметта и после само около 400-500 файла, след което казва, че е свършил и дава статистиката. А диска има много повече файлове, разбира се - пълна инсталация на XP SP2 с Office 2003 (отново пълна инсталация, само там има близо 1 GB), както и много други приложения. Но тях като че ли не ги вижда някак си. Освен това докато сканира, виждам че отваря само папката "Documents and Settings" и нейните подпапки и файлове. Въобще не поглежда, да речем, във "Windows" или "Program Files".
В същото време ако изляза от F-Prot do ДОС-промпт, виждам цялото у-во "D" с всичките му папки и файлове. Освен това McAfee от същия диск няма такъв проблем - сканира си всичко.
Някой с опит и идеи?