Привет,

трябва ми някаква много advanced програма за наблюдение (и евентуално преопаковане) на инсталации - т.е да записва какво къде слага даден инсталатор, и евентуално да може да генерира нов. Такива има, обаче на мен ми трябва ако основния инсталатор съдържа в себе си няколко други - за всеки от тях да се прави отделен лог или каквото е там.
По конкретно искам да направя custom install na DreamWeaver CS3, защото инсталацията му е някакъв ужас - влачи се 15 мин. и наред с DreamWeaver инсталира цяла камара абсолютно ненужни боклуци на Адобе и Епъл (за които няма опция да не се инсталират, и като размер са общо 3-4 пъти по-големи самия DreamWeaver).
Основния инсталер се ънпаква в темп директория където се появяват 4-5 .msi файла, и след това пуска .msi инсталерите един след друг - обаче ако копирам някой и се опитам да го пусна самостоятелно, не работи. Затова ми трябва да знам какво инсталира само един от всичките .msi файлове, и да го преопаковам в нова инсталация която съдържа само DreamWeaver