Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 43

програмка за дърпане на торенти

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2006

програмка за дърпане на торенти

трябва ми програмка за дърпане на торенти , пробвал съм с биткомет и с м торрент клиенти , както и с флашгет но биткомета немога да го инсталирам тъй като той иска да си пише някакви файлове в C:\ но са ограничени правата тук , а с другите изобщо не тръгва даунлода , предполагам са забранени портове или нещо друго ,
    такаче ако някой знае някакъв алтернативен метод , ще е добре да го сподели и с мен

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: програмка за дърпане на торенти

алтернатива на програма за теглене на торенти е друга програма за теглене на торенти

след като имаш ограничения и не става, тогава няма да стане с която и да е друга програма, защото тя би се натъкнала на същите ограничения

казваш "той иска да си пише някакви файлове в C:\" - ами че нали и изтегленият филм/музика/друго също трябва да се запише някъде?

"но са ограничени правата тук" - сигурно има причина да са ограничени. кажи какъв е конкретния случай и ще помъдруваме "как", но и "дали"

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

само знам че ако е забранен даден порт може би с прокси , но ако админа не е вчерашен и с прокси няма как да стане

5. Member
    Тук е от
    Nov 2006

еми както описах по горе пробвах с два клиента даже с 3 ако броим и флашгет-а , но не стана , сега незнам дали има смисъл да изредя всички познати и непознати торент клиенти
    имам предвид , че клиента при инсталация иска да запише нещо в C:\ но поради ограниченията неможе да ги запише и инсталацията се прецаква ...
    По принцип има право да са ограничени правата на това място , но абсолщтно никой не ги спазва , а и админа е прекалено сдухан , защото е забранил - , с което е и осакатил до голяма степен всички пс-та тук , помагайте без да се притеснявате в този случай съм в пулното си право да изисквам за това което плащам няма смисъл да навлизам в подробности за конкретния случай

6. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Ами по-горе ти отговориха. Не е проблема в клиента - или става с който и да е, или с никой. utorrent по принцип не се инсталира, но надали това ще помогне.
    Не разбрах връзката между забранените "права", админа и плащане за какво става въпрос.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Дрън Дрън... глупости..
    Eror - дърпаш utorrent (www.utorrent.com) - слагаш го в My Documents
    Влизаш му в настройките навсякъде, където има директории за файловте ги сменяш да пишат в директорията Мy documents, не знам къде е при тебе, но в общият случай в XP е c:\document and settings\ime na potrebitela\my documents\

Каквито и ограничения да ти е заложил администратора в тази директория може да се пише. (в 99.9% от случаите). Дерзай

Ако вече проблема е филтрация, прокси или т.н. в настройките има PROTOCOL ENCRYPTION - пускаш го и пак дерзаеш

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от eror
    , а и админа е прекалено сдухан , защото е забранил - , с което е и осакатил до голяма степен всички пс-та тук , помагайте без да се притеснявате в този случай съм в пулното си право да изисквам за това което плащам няма смисъл да навлизам в подробности за конкретния случай
    Сигурно ще да е сдухан админа, и след като си в пулното си право, че си и плащаш - иди и го изискай от него, не се прави на баш-бабаит-хакер.
    Само че твърде ми намирисва, че си поредния [censored].

10. Member
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от eror
    ...........предполагам са забранени портове..........
    В uTorrent, в Опции=>Съветник за настройки има възможност да тестваш избрания порт(конкретно при версия 1.7.5), така че ако товати е проблема, с малко играчка ще го пребориш. Все ще се намери някой разрешен

11. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от profyt
    В uTorrent, в Опции=>Съветник за настройки има възможност да тестваш избрания порт(конкретно при версия 1.7.5), така че ако товати е проблема, с малко играчка ще го пребориш. Все ще се намери някой разрешен
    като допълнение. - в повечето случаи 443 е свободен или 80, ...8080...

12. Member
    Тук е от
    Nov 2006

какво ли не пробвах и не става , сега даже успях да се логна с админ акаунта и пак не става , не тръгват да се дърпат , пробвах с бит комет с м торента с криптирани връзки с различни портове е , не и не ...

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Това, че не тръгват ясно.. но в самият клиент ти дава грешка и съобщение за грешка.. Или кажи какви са или дай screenshot с utorrent около 3мин след започване на тегленето

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2006

сега пък забелязах , че ми дава да дърпам от арена , а от замунда ми изкарва грешка ... на тракерс като дам и ми пише датата час Tracker connection error : 0 ,unexpected disconnecting и не тръгва нищо да се дърпа това е с биткомет

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Ахааа къде е ключа от мазето! Баннали са те от Замундата вероятно. Въведоха много строги правила напоследък.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от DeathKnight
    Ахааа къде е ключа от мазето! Баннали са те от Замундата вероятно. Въведоха много строги правила напоследък.
    вероятно по IP , защото вкъщи си ползвам името и паролата без никакви проблеми

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

правилното излагане на проблема и всички съпътстващи го факти е гаранция за бързото му разрешаване!!!

след като всички се чудеха и маеха какъв може да е този странен "проблем", а реално се оказа, че проблем не е имало....

за следващия път да знаеш

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Съд за блокиране на торенти
    От nikolin във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 25-11-11, 00:21
  2. HD торенти?
    От barbajani във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 18-04-09, 13:08
  3. Торенти
    От Ghost във форум Анкети
    Отговори: 16
    Последно: 30-01-07, 13:21
  4. Отговори: 2
    Последно: 21-11-05, 15:12
  5. Отговори: 8
    Последно: 18-05-03, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе