Oт коледни подаръци и чудесии се наложи да търся и някакъв офис пакет за МАС, няма никакви предпочитания само искам да отваря .xls .doc и майла от офис 2003.
Ако имате идеи, препоръки или съвети ще съм много благодарен, ако ли не ... му слагам ХР
Oт коледни подаръци и чудесии се наложи да търся и някакъв офис пакет за МАС, няма никакви предпочитания само искам да отваря .xls .doc и майла от офис 2003.
Ако имате идеи, препоръки или съвети ще съм много благодарен, ако ли не ... му слагам ХР
За "ябълки" си има чудесен Майкрософтски офис пакет, потърси в "пиратският залив". Само гледай ако си Интелски процесор да си избереш Universal релийз , да не се наложи да го дърпаш няколко пъти
мерси много
свърши си работа това нещо, но сега проблема е Windows .pst да го кача на Entourage или както е том (
Тук вече не мога да ти помогна Ползвам офис пакета за елементарни електронни таблици и текстообработка
да вдигна леко темата .........на 15ти излиза дългоочакваният MS Office 2008 за OS X. Вече има и iWorks 2008
Дай линк със свестен рилийз като набарашПървоначално публикувано от stenly
Имам го!
Microsoft Office 2008 Home & Student Final
dmg-то е 560 мегабайта - казвайте къде да го метна ....
Обаче не ми харесва - много тежък идва на скромната ми машина. Търпях го две седмици и си се върнах на Офис 2004.