преинсталирах си win-a след това му зададох точните настройки в regional and language - но в аваст , бс плеър и даже някой игри ми излиза маймуница , иначе имам бг фонетик от injinera , и немога да разбера защо , но бях сложил serbian(cyrilic) докато се опитвам да оправя нещата , но после го махнах , само че той след всеки рестарт сам си идва пак в language bar-а та ако някой има идея как да се оправи това ... имам съмнения за липсващи фонтове , тъй като си инсталирах ето този вин https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=26616 малко орязан ама иначе напълно функционален ...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат За Switchball ти трябва шрифта: Arial Unicode, голям е около 23мб. Проблема с квадратите и триъгълниците в играта се решава с него. Има го из глобалната мрежа - успех
 За Switchball ти трябва шрифта: Arial Unicode, голям е около 23мб. Проблема с квадратите и триъгълниците в играта се решава с него. Има го из глобалната мрежа - успех 
 ... рама иначе ми е 512 ама се не стига
 ... рама иначе ми е 512 ама се не стига  Първоначално публикувано от connect
 Първоначално публикувано от connect   С толкова памет съм и то SDRAM, aобработвам на PhotoShop плакат 100х70 см без особени усилия. И то на P 1.2 GHZ, малко се позамисля когато му метна билборд 3х4 метра.
 С толкова памет съм и то SDRAM, aобработвам на PhotoShop плакат 100х70 см без особени усилия. И то на P 1.2 GHZ, малко се позамисля когато му метна билборд 3х4 метра.