Проблема ми е следният:каквото и да започна да тегля от фтп,и с която и да е програма всичко спира на 99% и не иска да продължи тегленето.Най-често става при по големи файлове,като филми. Моля,помогнете!
Проблема ми е следният:каквото и да започна да тегля от фтп,и с която и да е програма всичко спира на 99% и не иска да продължи тегленето.Най-често става при по големи файлове,като филми. Моля,помогнете!
Провери свободното място на С:\ (или там, където ти е инсталирана операционната система).
възможно е да нямаш достатъчно място за temp файла
Не е това,на всеки дял имам по 50 ГБ свободно място,включително и на С.
опитай се да сваляш без програми, понякога даунлоуд мениджърите са прецакани и вместо да помагат и усилват скоростта, правят проблеми, както при теб.
Пробвал съм с flashget,mozilla,internet download manager,s filezila също не става.Нямам идея,какъв е проблема вече.От интернет доставчика ми казаха,че проблема бил при мен.![]()
само да вметна, че индикация "99% свален" де факто е 100%, но без проверката/копирането/hash check-а накрая
така че преименувай си филма от примерно .fb! на .avi и ще видиш, че върви![]()
Пък и не е лошо да опиташ "Pause" и след това "Resume" или нещо в този смисъл. Обикновено помага.
А Firewal или нещо от сорта?
И колко време като оставиш компютъра седи на 99%? Примерно час-два като го оставиш след свалянето, пак ли на 99%?
Па ако не са ти свръхсекретни данните дето точиш, сложи един ScreenShot примерно от FileZillla-тa, да видим като какво точно пише?
Най-малкото, при нея можеш да си поиграеш с настройките и да я пробваш и в Пасивен и в Активен режим как се държи при сваляне.
и на мен ми се е случвало понякога, макар и не от ftp, затова повтарям - 99% свалено нещо е реално 100% и само трябва да се преименува
Оставял съм файловете по 2-3 седмици и пак не искат да се свалят докрай.
На практика те са свалени докрай. Не си ли пробвал да ги отвориш?
А може ли проблема ми да е от мрежовата карта??
nencho, проблемът ти е в това, че не четеш!
аз ти казвам 2 пъти да ги преименуваш и да провериш дали са наред, след мен bluefish го повтаря, black adder те попита за firewall и кое е конкретното нещо - ти мълчиш като пукал. или следвай съветите ни, или недей пита изобщо
Добре де,не ми се карай.Не мога да го преименувам защото не го виждам файла,докато не се свали целия.Най-често ми дава грешка :550 allowed или 421 too many connections (2) from this IP.