Как да си запиша видео филмче с вградената web камера на лаптопа? Можете ли да предложите някаква програма с Win Vista съм.
Как да си запиша видео филмче с вградената web камера на лаптопа? Можете ли да предложите някаква програма с Win Vista съм.
ала-бала-нииица, турска паниица,
к'ъф е лаптоопа, хвърляме боооба...
![]()
Acer Aspire
С него си върви една програмка, но може да прави само снимки, а не филмчета.
като изключим факта, че има 23 актуални модела aspire, има и 40-ина по-стари...
но няма проблем, ето и отговорът на въпроса ти - има една програма, с която се записва видео директно от камерата. работи се лесно, така че няма да имаш никакви проблеми
Acer Aspire 5720
между другото толкова ли е важен модела, няма ли програми които да работят с всякакви web камери?
Windows Movie Maker. Имам някакъв смътен спомен, че може.
Става с VLC Media Player Като го инсталираш, даваш File > Open Capture Device после следваш по картинките.
Цъкаш чавка на т.5 и после Settings
[img width=547 height=600]http://img135.imageshack.us/img135/9606/logitech2lb2.jpg[/img]
Може да пробваш и други transcoding options, но тези трябва да ти свършат работа.
Много големи благодарности на всички, които отговориха!
@naskop Човече, номер 1 си!По-велико описание и по-ясно на програма с доста сложен интерфейс не съм виждал. Следвайки твоите напътстдвия успях да се справя с една малка корекция, при препоръчаните настройки файла си стоеше на 0 или 1 като големина, а в messages прозореца ми даваше, че буфера е по-малък от минималната стойност. Дадох му по-натоварващи опции при кодирането и записах филмче!
Евала, много полезен съвет на някое събиране на Сетком имаш бира от мене
![]()