Има ли такава безплатна програма (може и излекувана) която да върши същата работа но да дава повече опции за редактиране и оформяне на самите записи извлечени от централата. Компютъра ще е с Windows XP.
Благодаря Ви!
Има ли такава безплатна програма (може и излекувана) която да върши същата работа но да дава повече опции за редактиране и оформяне на самите записи извлечени от централата. Компютъра ще е с Windows XP.
Благодаря Ви!
Доколкото разбирам, става въпрос за телефонна централа и това което пиша по-надолу е при такова предположение - че става въпрос за телефонна централа и искаш да анализираш разговорите.
1. На мен лично, не ми е известно да има безплатна специализирана програма. Има такива платени специализирани програми.
В случая с безплатното решение, нещата (според мен) стоят така:
- записваш с нещо безплатно данните от централата на диска в някакъв текстов файл - например чрез Hyper Terminal
- после анализираш данните (текстовия файл) с друга безплатна или вече съществуваща при теб платена програма (например Excel)
2. Конкретно за Hyper Terminal - не е добра идея да ползваш Hyper Terminal, защото ще губиш информацията при спиране на тока - или поне част от информацията. Трябва да потърсиш по-подходяща програма (някакъв RS232 "подслушвач"), която да може да записва в реално време на диска данните идващи от централата.
http://www.compt.ru/en/purchase.php
не знам дали ще ти върши работа - след 30 дни пак работи, но се натрапва със съобщението.
Доколкото ди имах работа с Hiper terminal там не видях опция да се съхранява файла в някакъв текстови формат (може и да греша ) и запазва файла в някакъв негов си формат, който не позволява редактиране. Другия сериозен проблем наистина е загубата на информация при спиране на тока. Въпреки че ще е вързан с UPS той няма да издържи при по-дълго спиране на тока. Би било добре ако въпросната алтернативна програма прави файлове с информацията свалена от централата веднъж дневно или седмично. Знам че станаха доста неща като изисквания но няма как ....![]()
Програмката работи перфектно. Безплатна, прави лог често в един .тхт файл който може да се редактира след това просто супер. Точно това което ми трябваПървоначално публикувано от dash
Благодаря Ви!![]()