Резултати от 1 до 6 от общо 6

Алтернатива на Hyper Terminal

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Алтернатива на Hyper Terminal

Има ли такава безплатна програма (може и излекувана ) която да върши същата работа но да дава повече опции за редактиране и оформяне на самите записи извлечени от централата. Компютъра ще е с Windows XP.

Благодаря Ви!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Re: Алтернатива на Hyper Terminal

Доколкото разбирам, става въпрос за телефонна централа и това което пиша по-надолу е при такова предположение - че става въпрос за телефонна централа и искаш да анализираш разговорите.

1. На мен лично, не ми е известно да има безплатна специализирана програма. Има такива платени специализирани програми.
    В случая с безплатното решение, нещата (според мен) стоят така:
    - записваш с нещо безплатно данните от централата на диска в някакъв текстов файл - например чрез Hyper Terminal
    - после анализираш данните (текстовия файл) с друга безплатна или вече съществуваща при теб платена програма (например Excel)

2. Конкретно за Hyper Terminal - не е добра идея да ползваш Hyper Terminal, защото ще губиш информацията при спиране на тока - или поне част от информацията. Трябва да потърсиш по-подходяща програма (някакъв RS232 "подслушвач"), която да може да записва в реално време на диска данните идващи от централата.

4. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

http://www.compt.ru/en/purchase.php
    не знам дали ще ти върши работа - след 30 дни пак работи, но се натрапва със съобщението.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Доколкото ди имах работа с Hiper terminal там не видях опция да се съхранява файла в някакъв текстови формат (може и да греша ) и запазва файла в някакъв негов си формат, който не позволява редактиране. Другия сериозен проблем наистина е загубата на информация при спиране на тока. Въпреки че ще е вързан с UPS той няма да издържи при по-дълго спиране на тока. Би било добре ако въпросната алтернативна програма прави файлове с информацията свалена от централата веднъж дневно или седмично. Знам че станаха доста неща като изисквания но няма как ....

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

7. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от dash
    Програмката работи перфектно. Безплатна, прави лог често в един .тхт файл който може да се редактира след това просто супер. Точно това което ми трябва

Благодаря Ви!

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам охладител за CPU COOLER MASTER Hyper 212 Plus
    От VanDan във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 04-01-12, 22:23
  2. Terminal server
    От Delta1 във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 01-10-07, 08:27
  3. the Terminal
    От knoppix във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 16-10-04, 12:07
  4. P4 3.06 HT (hyper-threading) review
    От FearMe във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 6
    Последно: 19-11-02, 13:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе