Здравейте ,направо към въпроса Avast home и Comodo Internet Security дали ще си пречат?
Здравейте ,направо към въпроса Avast home и Comodo Internet Security дали ще си пречат?
Направо към отговора. Сигурно не, но имаш ли нужда от двата софтуера едновременно. Всичко ли ще ползваш от Comodo IS? Можеш ли да изключиш някой от трите компонента?
Ясно, че е безплатен, но ...
А и едва ли някой е тествал точно тази комбинация.
ами ако оставя само firewall? от comodo-to? идеята беше да сложа уж по добра стена ,а то явно имало и антивирусна в... comodo-to
Тогава всичко е ОК - както при мен Тук си бачкат и Avast 4.8 Home Edition, и Comodo Firewall 3.5 - нито си пречат, нито на мен, и то под XP x64.
(то пък кои си пречат?! даже и с 2 стени една връз друга става... да не е някоя страшна приказка я от боклуците на norton, я от win98 - те там даже word с winamp си пречеха )
то и при мене не изписа ,че си пречат или има някакъв проблем след инсталацията ама да питам все пак ... в такъв случай каква стена да сложа?
Аваст-а ти е напълно достатъчен в него има защитна стена. Безсмислено е да слагаш допълнителна.Първоначално публикувано от hipopotama
Чак пък защитна стена? Има някои блокажи на трафик, но не и реално управление с правила, както е при пълноценните стени. Или има нови функции в последно време, с които не съм запознат?
еее ама не ми се плащат пари пък аваст про... като е кракната не е ли проблем?