Някой може ли да ми каже как мога да си променя шрифта, който ми е дефолт във PowerPoint.
Търсих във всички настройки, но не видях да мога да променям шрифта.Искам да си избера друг шрифт да ми е по дефолт.
Някой може ли да ми каже как мога да си променя шрифта, който ми е дефолт във PowerPoint.
Търсих във всички настройки, но не видях да мога да променям шрифта.Искам да си избера друг шрифт да ми е по дефолт.
това е от помощника на офиса, ако ти трябва помощ за превода казвай
To change default fonts for a presentation, do the following:
On the View menu, point to Master, and then click Slide Master.
In master view, thumbnails of each slide master appear at the left. Some slide masters are paired with a title master.
Working on one master at a time, select the thumbnail for each slide master or title master for which you want to change default fonts.
On the master, click the text level for which you want to apply a new default font.
Remember that when you are working on the master, you are changing only the font and not the text content.
On the Formatting toolbar, select a font in the Font box .
Разбрах ка да променя стиловете на слайдовете, за което благодаря, но като изляза от програмата и пак вляза не се запомнят , а трябва пак наново да влизам и да задавам различни стилове на шрифтове и отстъпи на слайда.Help?