Моля за малко помощ за моя Сони Вайо. Преинсталирах компа и сега не мога да инсталирам вградената уеб камера на сонито. Изтеглих драйверите от тук http://esupport.sony.com/US/perl/swu...eType=Original но нищо. Разпознава я като уеб камера но не разпознава драйверите при стартиране. Модела е записан по горе. Закупен е от американски магазин. 10х предварително.
Намерих си!!!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Имам SONY VAIO CS 110 E. Купуран е от Щатите. В началото като ми го донесоха камерката ми работеше, но сего след пълната преинсталация на целия комп се изгуби програмата за камерката ми. Motion eye - рових из нет-а, но несполучливо
 Имам SONY VAIO CS 110 E. Купуран е от Щатите. В началото като ми го донесоха камерката ми работеше, но сего след пълната преинсталация на целия комп се изгуби програмата за камерката ми. Motion eye - рових из нет-а, но несполучливо  Ако може някой да ми помогне как да я намеря и да ми работи пак камерката pls
 Ако може някой да ми помогне как да я намеря и да ми работи пак камерката pls  

Първоначално публикувано от tsvetomilla
 Първоначално публикувано от tsvetomilla