трябва ми като презентирам нещо с паур пойнта , на стената да се появява само презентацията , а в същотот време да мога да чета бележки , който съм си направил в отделен .док това как става , ако става де ...
трябва ми като презентирам нещо с паур пойнта , на стената да се появява само презентацията , а в същотот време да мога да чета бележки , който съм си направил в отделен .док това как става , ако става де ...
Разшири десктопа-а на втори монитор (extended) и прати там презентацията?
Самия Пауър пойнт има опция да изкарва на екрана само презентацията а ти да си четеш и бележките
така ли и коя е тази опция ? с мс офс. 2007 ползвам
да ама проектора , като др. екран ли се засича , доколкото разбрах от подсказката , това е за дуал монитор и на единия си прожектирам слайда , а на др. върви слайда с др. неща
нищо не се прави за дуал монитор. Цялата интифа идва от пауър пойнт-а. Довечера като се прибера ще видя на лаптопа как беше че не ги знам на изуст и ще ти пиша ако не се оправиш до тогава
можеб не стана ясно , от моя комп чрез моя ноутбуук трябва да презентирам на стена , ше мога ли да прожектирам на стената с използван ф5 на цял екран , а на моя комп да мога да си чета коментар ?