Здравейте,искам да попитам как мога да сложа 2 снимки или повече на декстопа-различни не еднакви.
Здравейте,искам да попитам как мога да сложа 2 снимки или повече на декстопа-различни не еднакви.
може ли по просто обяснено,аз съм с windows xp?Ako някой може да ми обясни как става по точно?
десен клик -> Active Desktop -> View As Web Page
десен клик -> Web -> New
ровиш си по харда и добавяш каквото ти душа сака
виж извинявам се пак ама като кликна с десен бутон ми излиза:
подреди икони по
обнови
постави
постави пряк път
нов
своиства,
пак нещо не съм разбрала сигурно?
и на мен ми излиза
подреди икони по
обнови
постави
постави пряк път
нов
своиства
извинете, но съм дал линк за стария начин. ето актуалния:
Microsoft Windows XP users
1.Open the Control Panel.
2.Open the Display icon.
3.Click the Desktop tab.
4.Click the Customize Desktop button.
5.Click the Web tab in the Desktop Items window.
If you wish to enable the Active Desktop, check "My Current Home Page". Add your current home page into your desktop or click New to add another web page and/or other Active Desktop features. To update the content, click the Synchronize button.
If you wish to disable Active Desktop, make sure all checkboxes in this window are un-checked.
Не става ясно какво точно искаш? Две снимки една до друга да ти стоят на работния плот или искаш през определено време да се сменят. За първото просто си редактирай с някоя програма за фото редакция нова фото файл. За втория случай си има тделна програма.Първоначално публикувано от tanito1886
за втория просто може да си ги напраиш като анимация да настроеш времето през което да се сменят и готово
Благодаря за бързия отговорр програмката работи без проблеми .