Имам една векторна графика в PC-то, която е черно бяла. С коя налична програма в windows мога да "обърна" цветовете - черното да стане бяло, бялото черно? Да приемем, че имам и Corel Draw.
Имам една векторна графика в PC-то, която е черно бяла. С коя налична програма в windows мога да "обърна" цветовете - черното да стане бяло, бялото черно? Да приемем, че имам и Corel Draw.
А ще можеш ли малко по точно да ми обясниш, защото не съм на 100% запознат с функциите на програмата?
Ако беше казал в какъв формат е Векторната графика, щеше да е по-лесно да ти се помогне. (cdr, dxf, ai, eps), че то иначе като гледам горните съвети, те пращат в трета глуха. (макар че съвета на Karata донякъде върши работа)Първоначално публикувано от Aleksandars
Донякъде?! Ама мно'о си заядлив, ей... BTW цитираните четири формата се импортират почти безпроблемно в наличния на питащия CorelDraw.
@Aleksandars - 'що не дадеш тоя файл да го видим, па ще бъдем и по-конкретни...
Karata, благодаря за съвета! Стана така както исках точно по начина който предложи. Благодаря и на всички отзовали се...Май ще трябва в подробности да изуча тази програма...
Първоначално публикувано от AleksandarsАз ще те науча, бе... срещу монтаж на два климатикаМонтаж,демонтаж,профилактика,ремонт на климатична техника...
Не се заяждам, само добавям за протокола. Направи един правоъгълник с 50% запълване черно и се опитай да следваш собствените си инструкцииПървоначално публикувано от Karata
Точно в такъв случай, ще се наложи да се сменя цвета на ръка. От друга страна за човек незапознат с програмата и BMP може да е 'векторен формат', нали
Базирах се на....която е черно бяла. С коя налична програма в windows мога да "обърна" цветовете - черното да стане бяло, бялото черно