Имам една векторна графика в PC-то, която е черно бяла. С коя налична програма в windows мога да "обърна" цветовете - черното да стане бяло, бялото черно? Да приемем, че имам и Corel Draw.
Имам една векторна графика в PC-то, която е черно бяла. С коя налична програма в windows мога да "обърна" цветовете - черното да стане бяло, бялото черно? Да приемем, че имам и Corel Draw.
А ще можеш ли малко по точно да ми обясниш, защото не съм на 100% запознат с функциите на програмата?
Ако беше казал в какъв формат е Векторната графика, щеше да е по-лесно да ти се помогне. (cdr, dxf, ai, eps), че то иначе като гледам горните съвети, те пращат в трета глуха. (макар че съвета на Karata донякъде върши работа)Първоначално публикувано от Aleksandars
Донякъде?! Ама мно'о си заядлив, ей...BTW цитираните четири формата се импортират почти безпроблемно в наличния на питащия CorelDraw.
@Aleksandars - 'що не дадеш тоя файл да го видим, па ще бъдем и по-конкретни...
Karata, благодаря за съвета! Стана така както исках точно по начина който предложи. Благодаря и на всички отзовали се...Май ще трябва в подробности да изуча тази програма...
Първоначално публикувано от Aleksandars
Аз ще те науча, бе... срещу монтаж на два климатикаМонтаж,демонтаж,профилактика,ремонт на климатична техника...![]()
Не се заяждам, само добавям за протокола. Направи един правоъгълник с 50% запълване черно и се опитай да следваш собствените си инструкцииПървоначално публикувано от Karata
Точно в такъв случай, ще се наложи да се сменя цвета на ръка. От друга страна за човек незапознат с програмата и BMP може да е 'векторен формат', нали![]()
Базирах се на....която е черно бяла. С коя налична програма в windows мога да "обърна" цветовете - черното да стане бяло, бялото черно