здравейте имам проблем с този бровзър.когато искам да свалям нещо винаги се опитва да го свали на флопито,при положение че сим му дал да сваля в "c:\downloads".на тва отгоре като търси флопито му давам "cancel" поне 10-15 пъти докато тръгне да сваля в довнлоадс!!!деинсталирах mozilata, свалих най-новата версия и пак същата работа се получава???!!!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат там за където ми пишеш има два начина "питай ме къде да запиша всеки фаил" и "записване на всичко в тази папка": в случая c:\downloads пробвам и с двете отметки,сменям директорията и пак ми излиза "There is no disk in the drive,Please insert a disk into drive a:"....не мога да разбера кое или какво кара firefoxa да се опитва да сваля на а: ????!!!!
 там за където ми пишеш има два начина "питай ме къде да запиша всеки фаил" и "записване на всичко в тази папка": в случая c:\downloads пробвам и с двете отметки,сменям директорията и пак ми излиза "There is no disk in the drive,Please insert a disk into drive a:"....не мога да разбера кое или какво кара firefoxa да се опитва да сваля на а: ????!!!!
						 )) изчистих хисторито на свалянията и се оправи :Super:
)) изчистих хисторито на свалянията и се оправи :Super: