Имам следния проблем от няколко дни:
Каквато и антивирусна да инсталирам не я "виждам" на десктопа и не се стартира със зареждането на Windows,пробвах с две-три антивирусни и резултата е същия.
Как да реша проблема?
Имам следния проблем от няколко дни:
Каквато и антивирусна да инсталирам не я "виждам" на десктопа и не се стартира със зареждането на Windows,пробвах с две-три антивирусни и резултата е същия.
Как да реша проблема?
знае се, че повече от една антивирусна програма, не трябва да се слага, иначе излизат проблеми, като- бавене на компютъра, нито една работеща и така на татък.
После, при смяна на антивирусна програма, ако новата не тръгва, то е щото остават частици от старата.
Обикновено производителите предлагат тулчета за пълно почистване, като примерно - Norton Removal Tool
P.S.
Какво ли значи линдолса?!
Нцъ, не чиниш и пет пари този си акъл... човеко има линдoлc, бре!Първоначално публикувано от Black Adder
@ fXOrange
линдолса според мен е членуван с непълен член "линдoлc"
И вече напълно сериозно към администраторите и модераторите на форума - евала, пичове! - за автоматичната подмяна на тъпънарското линдoлc с Windows! Само дето трябва да сложите и членуваните му форми във филтъра..
Safe Mode with networking/Administrator=>download and run recent antivirus software=>after scan is completed=>download and run malwarebytes antimalware
ами откъде да знам какви изчекнати комбинации могат да родят разните лишавани от кислород в детството мозъциИ вече напълно сериозно към администраторите и модераторите на форума - евала, пичове! - за автоматичната подмяна на тъпънарското линдoлc с Windows! Само дето трябва да сложите и членуваните му форми във филтъра..